Home / MAGAZIN / SLAĐANOVE STRANICE / Više od prijateljstva

Više od prijateljstva

MODRIČA – Prvoligaš iz Prijedora, tim Rudara, savladao je Modriča Maximu u ¼ finala Kupa Republike Srpske sa 2:0, ali taj poraz nije zaboleo Modričane. Okreću se Drugoj ligi u nameri da ostvare što bolji rezultat.

-Rudar je daleko kvalitetnija ekipa od nas. Doduše, svojski smo parirali, a četiri minuta pre kraja mogli smo i da izjednačimo. Onda je u očekivanju završetka utakmice primljen jeftin gol. Ništa, Rudaru želim da se nađe u finalu ovog takmičenja, a mi ćemo s našom izuzetno mladom, ali talentovanom ekipom juriti vrh drugoligaškog Zapada, rekao je Nikola Nikić, trener Modriča Maxime.

I u porazu je prepoznato nešto dobro. Rukovodstva dva kluba od sada će sarađivati, drugovati, biti istinski sportski prijatelji.

-Predsednik Rudara je poznato i omiljeno lice na našim prostorima. Radi se o čestitom čoveku, istinskom fudbalofilu i uspešnom privredniku. Dragoceno je imati takvog menadžera u sportu. On će jako brzo podići standarde u fudbalskom Prijedoru i od Rudara stvoriti respektabilan sportski kolektiv. Raduje da gospodin Bojić raspituje se i za sudbinu fudbalske Modriče, ispoljava punu ozbiljnost čoveka sa ovih prostora i izražava spremnost da nam pruži podršku. Modriča to ume pamtiti, rekao je Spasoje Joksimović, član Izvršnog odbora Modriča Maxime.

Autor: Jeremić Slađan

Izvor: SPORT DC

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Modriča: JEDNI U KLIN, DRUGI U PLOČU

MODRIČA – U Modriči je održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Modriča na kojoj je načelnik Modriče Jovica Radulović, te odbornici novog saziva lokalnog parlamenta položili svečanu zakletvu. Imenovani su predsednik ...