Home / NOVOSTI / BiH / Izašao drugi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Izašao drugi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Poštovani čitaoci Mjesečnog Modričainfo magazina,

za drugi broj časopisa, pripremili smo aktuelne teme koje su obilježile mjesec iza nas. Pripremili smo i niz fotografija, koje su našle svoje mjesto na stranicama printanog izdanja, dok su u flipbook-u i online izdanju dostupni i video materijali, te veći broj fotografija.

Novembarski broj Vam donosi izvještaje sa vanredne i 28. redovne sjednice Skupštine opštine Modriča, dok će izvještaj sa 29. sjednice, održane na dan zaključenja broja, biti dostupan u decembarskom izdanju. Bili smo prisutni i na 15. manifestaciji „Tradicija i ja“, na 9. „Gastro susretima“, a ispratili smo i našu mladu sugrađanku Adrijanu Bradašević na izbor „Miss Europe Continental“ u Italiji.

Za Vas smo se raspitali i o izgledu budućeg stambenog kompleksa u Berlinskoj ulici i trećoj fazi projekta “Energetske efikasnosti” u SŠC “Jovan Cvijić”.  Družili smo se sa osnovcima i najmlađim stanovnicima našeg grada. Zabilježili smo i pojedine sportske događaje i one iz oblasti kulture.

Nadamo se da smo napravili dobar izbor, a Vi, svoje utiske i prijedloge šaljite nam u inbox fb stranice Modričainfo ili putem mejla [email protected].

Ujedno, hvala Vam na podršci koju ste nam dali nakon izlaska prvog broja, jer je naše opredjeljenje da kroz moderne forme medijskog izvještavanja predstavimo domaćoj, ali i javnosti u dijaspori pozitivne priče iz našeg grada, koje ga opisuju na pravi način –  kao lijepo mjesto za život.

Vaša Modričainfo


 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

U Modriči obilježen Međunarodni dan gluvih i nagluvih lica *(FOTO+VIDEO)

Dana 23, septembra 2023. godine u SKC Modriča održan je skup povodom Međunarodnog dana gluvih i nagluvih lica. U prisustvu većeg broja članova modričkog Udruženja gluvih i nagluvih i gostiju ...