Home / NOVOSTI / BiH / Treći-decembarski broj Mjesečnog Modričainfo Magazina

Treći-decembarski broj Mjesečnog Modričainfo Magazina

Poštovani čitaoci,

nalazimo se na samom kraju kalendarske godine, u periodu koji sadrži najveći broj svečanosti i kada se sumiranju ostvareni rezultati rada. Stoga smo u pripremi decembarskog broja ModričaInfo magazina prisustvovali radno-svečanim prijemima načelnika opštine za predstavnike privrednog, društvenog i javnog života naše lokalne zajednice. Takođe, zabilježili smo i osvrt nekolicine njih na godinu za nama i planove za predstojeću 2024. Ekipa Magazina bila je i na otvaranju Zimskog grada u Modriči, na kulturnim i sportskim dešavanjima u našem gradu.

Razgovarali smo i sa uspješnim mladim ljudima, a od ovog broja donosimo vam, za mnoge od nas nepoznate priče o uspješnim sugrađanima koji su živjeli, radili i stvarali u bližoj i daljoj prošlosti našeg grada.

Na stranicama broja koji prelistavate, pronaći ćete i kratke izvještaje sa redovne decembarske sjednice opštinskog parlameta, o javnoj debati održanoj u okviru kampanje „16 dana aktivizma protiv rodno zasnovanog nasilja“, te o otvaranju izložbeno prodajne kuće Udruženja žena „Iskra“ u centru grada.

Na središnjim stranicama nalazi se poklon kalendar, a ekipa ModričaInfo magazina vam želi da ga ispišete sa što većim brojem ličnih i profesionalnih uspjeha i da vas u godini pred nama prate prije svega dobro zdravlje i radost. Srećni vam novogodišnji i božićni praznici!

https://online.flipbuilder.com/modricainfo/gcle/

Vaša ModričaInfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

U Modriči obilježen Međunarodni dan gluvih i nagluvih lica *(FOTO+VIDEO)

Dana 23, septembra 2023. godine u SKC Modriča održan je skup povodom Međunarodnog dana gluvih i nagluvih lica. U prisustvu većeg broja članova modričkog Udruženja gluvih i nagluvih i gostiju ...