Home / MAGAZIN / SLAĐANOVE STRANICE / Početak neizvesne misije

Početak neizvesne misije

TESLIĆ – Fudbal u Tesliću ima prilično dugu tradiciju. Međutim, u sezoni koja je u toku, ne cvetaju ruže. Ipak, cilj je zadržati status člana Prve lige RS. To je istaknuto i na prvom ovogodišnjem okupljanju fudbalera i rukovodstva Proletera.

„Imamo novog trenera. To je Mile Lazarević, nekadašnji strateg zvorničke Drine, Podrinja i Napretka iz Donjeg Šepka. Ja ću mu biti prvi asistent. Kolega Lazarević je izvršio prozivku, a potom se obratio predsednik kluba, Brane Đukić. Rekao je da je cilj opstanak u Prvoj ligi RS. Svi smo svesni, biće teško doći do tog cilja, ali mi mislimo da je to moguće“, kaže Nebojša Đekanović, pomoćni trener u Proleteru.

Bilo je tumbanja u igračkom kadru.

„Naš napadač Selmir Mahmutović preselio se u Zvijezdu, premijerligaša iz Gradačca. Miloš Perović će, sve su prilike, u gatačku Mladost, dok je rok za pozajmicu Aleksandra Kondića istekao i on se vraća u matični Borac iz Banja Luke. Potreban nam je kvalitetan golman i defanzivni vezni igrač“, poručio je Đekanović.

Zna se i karakter ovozimskih priprema…

„Radićemo na svom terenu i u gradskoj hali. Onda ćemo se preseliti u Banja Vrućicu. Tamo ima i veštačka trava, odlični uslovi. Planiramo odigrati sedam ili osam kontrolnih utakmica i mislimo da ćemo spremni ući u nastavak sezone u kojoj želimo opstanak u Prvoj ligi RS“, zaključio je Nebojša Đekanović.

Autor: Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Modriča: JEDNI U KLIN, DRUGI U PLOČU

MODRIČA – U Modriči je održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Modriča na kojoj je načelnik Modriče Jovica Radulović, te odbornici novog saziva lokalnog parlamenta položili svečanu zakletvu. Imenovani su predsednik ...