Home / NOVOSTI / HRONIKA / Božić najbolji

Božić najbolji

MODRIČA – U Modriči je danas završen osmi po redu Svetosavski stonoteniski turnir „Modriča spin 2015“. Ovo takmičenje privuklo je pažnju velikog broja učesnika.

Već osmu godinu zaredom, Stonoteniski klub „Modriča spin“ organizuje manifestaciju u susret velikom prazniku, Svetom Savi. Ove godine, učešće je uzelo 95 takmičara iz više kategorija. Pobednik u uzrastu do 12 godina bio je Igor Čečavac.-Osećam se fenomenalno. Ovo je za mene prva pobeda, verujem ne i poslednja, rekao je on.
U finalu takmičara do 15 godina pobedio je Boris Gavrić.-Pobedio sam i prošle, evo i sada. Nadam se da ću nastaviti svoj pobednički niz u narednim nastupima, poručio je Božić.

Kod devojaka, najbolja je Tatjana Vidaković. Zanimljivo, ona je i prvotimac ŽFK Modriča, člana Premijer lige BiH

Jako sam presrećna. Pobeđujem po drugi put. Očekujem i naredne godine da ponovim ovakav uspeh, rekla je ona.

U konkurenciji veterana ovo je bio dan Dušana Smiljića.

Bilo je jačih takmičara od mene, ali je sreća ovaj put bila na mojoj strani. Nastavljam dalje, u konkurenciji veterana, obećao je Smiljić.

U finalu za seniore, kao i u velikom finalu, pobedio je Milan Božić, sa 3:2 i 3:0.
-Dugo sam se pripremao za ovo. Konkurencija je bila jaka. Nadam se da ću i naredne godine ponoviti ovaj uspeh. Moje ambicije su da postanem prvak Republike Srpske i Bosne i Hercegovin“, rekao je Božić.

Organizator Svetosavskog turnira, Boro Bijelić iz Stonoteniskog kluba „Modriča spin“, bio je prezadovoljan brojem učesnika, postignutim rezultatima.

-Ovo je promocija stonog tenisa u maloj sredini. Modriča se može podičiti ovakvom organizacijom. Za dan opštine imamo više takmičara iz zemalja regiona. Ovo je nešto drugo, da profilišemo takmičare iz Modriče. Naš klub se takmiči u Prvenstvu RS, a od marta sledi i Liga mladih, pa očekujemo još bolje rezultate, rekao je Bijelić.

Ovu stonotenisku manifestaciju, kao i mnoge druge, podržala je opština Modriča.

Autor: Slađan Jeremić

Izvor: SPORTDC

Video koji slijedi nije u sklopu gornjeg priloga, ali mi ga pridodajemo radi dopune informacije.

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...