Home / MAGAZIN / SLAĐANOVE STRANICE / Ilić i Budućnost najbolji

Ilić i Budućnost najbolji

ŠAMAC – Posavski gradić, prilegao na Bosnu i Savu, svakim danom je sve lepši, nakon što su ga ta dva vodena toka u maju izmrcvarili i skoro uništili.

Vredno sportski radnici, naviknuti na sve dobro i čestito, sprečili su gašenje Borca, ali i drugih klubova i celokupnog sporta šamačkog kraja. Na 12.izboru najboljih u fudbalskom sportu, podeljene su nagrade najuspešnijih, a najvrednije su završile u rukama najboljeg fudbalera, Miloša Ilića iz Mladosti, te u vitrinama Budućnosti iz Gornje Slatine.

Mnogo drago priznanje. Dobio sam ga u smiraj godine koja je po svemu bila puna gorčine, a dodelili su mi ga moji ljudi, Šamčani. Ovo je za mene vetar u leđa. Da stvaram nove podvige i da igram sve bolje i bolje, rekao je Ilić.
Svetozar Evđić, predsednik OFS Šamac, veliki fudbalofil i pčelar, radio je nakon poplava kao „pčelica maja“.
-Pobedili smo sve nevolje, ali valjalo je mnogo toga uraditi. Osposobili smo pomoćni teren Borca, vodili brigu o drugim klubovima, a Borac je svoje drugoligaške utakmice igrao u Donjoj Dubici, jer je poplava uništila klupske prostorije i glavni teren. Nismo se predali. Moramo zbiti redove. Pred nama je još mnogo posla, ali ćemo stići do cilja. Znamo šta nam je činiti. Narod nam veruje, a i manifestacija izbora najboljih pokazala je sve. Idemo dalje raditi kao bi bili na nivou od pre 15.maja ili, čak, bolji, kaže Evđić.
Šamačkom Fudbalskom savezu čestitku za urađeno uputio je i Branko Stevanović, predsednik PFS Doboj.
-Svi se divimo na onome šta ste preživeli i koliko ste nevolja otklonili do sada. Niste u teškom periodu ostali sami. Uz vas smo i koliko možemo, mi ćemo vam pomagati. Ova manifestacija je za svaku pohvalu i svim nagrađenim želim da čestitam. U svemu ste veliki, rekao je Stevanović.

Veliki se pokažu, uvek, kada je najteže.

Autor: Slađan Jeremić

Izvor: SPORTDC.net

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Modriča: JEDNI U KLIN, DRUGI U PLOČU

MODRIČA – U Modriči je održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Modriča na kojoj je načelnik Modriče Jovica Radulović, te odbornici novog saziva lokalnog parlamenta položili svečanu zakletvu. Imenovani su predsednik ...