Home / MAGAZIN / SLAĐANOVE STRANICE / Džajina poruka Modričanima

Džajina poruka Modričanima

Dragan Džajić danas nije sa nama, ali je uputio poruku svim učesnicima sportskog praznika u Modriči.

Dragi prijatelji, zahvaljujemo vam se na velikom priznanju koje ste mi dodelili, ali objaktivno nisam u mogućnosti da danas budem sa vama. To priznanje posebno me čini srećnim što sam ga dobio zajedno sa svojim prijateljem Tomom Marićem, a što se cela manifestacija održava i uz slavu i sećanje na Milana Jelića, čoveka koga sam izuzetno cenio i poštovao.Na velikom ukazanom poverenju posebno se zahvaljujem načelniku opštine Modriča, Mladenu Krekiću, te Petru Jeliću, sinu Milanovom i predsedniku Modriča Maxime.Prvu priliku kada budem u mogućnosti, dolazim u Modriču i biću srećan i ponosan što ćete mi tada uručiti Vaše priznanje koje me čini srećnim.Sve vas pozdravlja vaš Dragan Džajić.

Iskreno od sportskog velikana.

Autor: Jeremić Slađan

Izvor: SPORT DC

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Modriča: JEDNI U KLIN, DRUGI U PLOČU

MODRIČA – U Modriči je održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Modriča na kojoj je načelnik Modriče Jovica Radulović, te odbornici novog saziva lokalnog parlamenta položili svečanu zakletvu. Imenovani su predsednik ...