Home / MAGAZIN / SLAĐANOVE STRANICE / DVE DECENIJE FUDBALA

DVE DECENIJE FUDBALA

DOBOJ –Organizacioni odbor za obeležavanje vrednog jubileja, 20 godina FS POR Doboj, na kome su naglašene konture manifestacije koja će zvanicama ponuditi mnoštvo ugodnih trenutaka.

-Planiramo odigravanje fudbalske utakmice između jedne od selekcije Republike Srpske i reprezentacije FS POR Doboj. Odredili smo stručni štab na čijem je čelu Nikola Nikić i oni imaju zadatak da pripreme ekipu za taj meč koji će biti odi gran ili u Doboju ili u Modriči. Ta utakmica bi,po svemu sudeći, bila odigrana 15.novembra, kaže Branko Stevanović, predsednik FS POR Doboj.

Uz potpredsednika Miodraga Đurića i generalnog sekretara, Ljubišu Tripunovića, imaće i obavezu organizacije završne manifestacije do kraja ove godine.

-Tada ćemo ugostiti najzaslužnije za formiranje FS POR Doboj, re tukovodstvo FS RS i druge. Novinari Slađan Jeremić, Goran Stojanović, Slobodan Babić i Vojo Sailović će da pripreme video zapis od oko 20 do 30 minuta koji će biti dragoce na građa za generacije koje dolaze i koje će organizovati neke naredne jubileje. Paralelno s tim, imaćemo dogodine i kvalitetno pripremljenu monografiju. Uz taj projekat, uručićemo zahvalnice najzaslužnijim pojedincima i kolektivima, rekao je Stevanović.
Tekstilac iz Dervente i Borac iz Šamca najstariji su klubovi dobojske regije. Modriča Maxima ostvarila je najviše, a blistavu tradiciju ima i dobojska Sloga. Pažnju treba usmeriti na dostignuća u Brodu, Petrovu, Pelagićevu.

Dve decenije sportskog ponosa…

Autor: Jeremić Slađan

Izvor: Sport DC.net

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Modriča: JEDNI U KLIN, DRUGI U PLOČU

MODRIČA – U Modriči je održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Modriča na kojoj je načelnik Modriče Jovica Radulović, te odbornici novog saziva lokalnog parlamenta položili svečanu zakletvu. Imenovani su predsednik ...