Home / MAGAZIN / SLAĐANOVE STRANICE / Lukić vodi Slogu

Lukić vodi Slogu

DOBOJ – Sloga, klub svetle tradicije i miljenik mnogih Dobojlija, nalazi se u teškom trenutku, u pokušaju da sačuva status drugoligaša na „zapadu“ Republike Srpske. Kada se donose krupne odluke, traga se za najboljim rešenjima, a na „Lukama“ su u Mitru Lukiću prepoznali svog spasioca.

 
-Na sednici Sekretarijata kluba jednoglasno je donesena odluka da se Mitar Lukić, veliko fudbalsko i trenersko ime, imenuje za šefa Stručnog štaba i to na period od godinu i šest meseci. Ujedno, za trenera je postavljen Vedran Sofić, koji je vodio Slogu u finišu protekle i jesenjem delu ove sezone, dok će Dalibor Stefanović biti trener golmana“, rekao je  Zlatko Spasojević, predsednik Izvršnog odbora Sloge.
Mitar Lukić je enkada nastupao za Bratstvo iz Gračanice, zvorničku Drinu, tuzlansku Slobodu, Trabzon spor iz Turske, šabačku Mačvu. Kao trener, Modriča Maximi je doneo Kup BiH i Kup RS, u Prvu ligu RS uveo Crvenu zemlju iz Nove Vesi i Tekstilac iz Dervente.
-Sloga je veliko ime i kada nije najbolja. Nastupala je u Drugoj ligi SFRJ. Ima, dakle, reputaciju, ime. Šteta što je pala na niske grane, ali se nadam da ćemo napraviti dobru priču. Slogi je mesto u fudbalskim visinama BiH, a Doboj zaslužuje da ima premijerligaša. Ostaje dilema koliko je svima stalo do tih dometa. Dolazim u nepoznato, znam da ću imati pune ruke posla, ali sam ubeđen da ćemo ostvariti cilj. Sada da ostanemo na drugoligaškom zapadu, a onda da pokušamo ostvariti povratak u prvoligaško društvo. Ponavljam, uz klub mora stati Grad i sve Dobojlije. To je jedini spas, rekao je Mitar Lukić, sada,već, novi trener Sloge.

U Doboju se veruje Mitru Lukiću.

Autor: Slađan Jeremić

Izvor: SPORTDC

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Modriča: JEDNI U KLIN, DRUGI U PLOČU

MODRIČA – U Modriči je održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Modriča na kojoj je načelnik Modriče Jovica Radulović, te odbornici novog saziva lokalnog parlamenta položili svečanu zakletvu. Imenovani su predsednik ...