Home / NOVOSTI / HRONIKA / Jovan Vujanić zimuje u rodnoj Modriči

Jovan Vujanić zimuje u rodnoj Modriči

ŠTOPER U DILEMI!

MODRIČA –Jovan Vujanić zimsku pauzu troši u rodnoj Modriči, u društvu rodbine i prijatelja.  Štoper iz reda modernih fudbalera i primer da je kvalitet uvek na ceni kaže da nigde ne žuri.

„Nakon boravka u Austriji, došao sam kući. Majka i otac su najviše se obradovali. Imao sam dve ponude da ostanem u Austriji, ali nisam se u ovom trenutku pokolebao. Znam šta hoću i svestan sam da zaslužujem određeni tretman kada je takmičenje u BiH u pitanju“, prve su reči Jovana Vujanića u ovoj priči.

Ta priča je tekla dalje, sama od sebe. I svojim tokom…

„Igrao sam za Modriču, za Tekstilac iz Dervente, za Slaviju i Slobodu iz Užica. Ako uzmem u obzir Prvu ligu Republike Srpske, čast svakom, ali ja sam prerastao to takmičenje. Mislim da u ovom trenutku imam željeni kvalitet i dragoceno iskustvo za neki od vodećih klubova u Premijer ligi BiH. Ima poziva, ima kontakata, ima stidljivih ponuda i ja sam u ovom trenutku u dilemi. Sigurno je da ću u narednih desetak dana povući određene poteze“, najavljuje on.

Nekada je nastupao za selekciju Republike Srpske, za kadetsku i juniorsku reprezentaciju BiH. A sada?

„Sada trebam biti standardan u nekom jakom klubu iz Premijer lige BiH da bih dobio poziv selektora. Ne žurim, imam 25 godina. To je vreme kada mogu pružiti najviše. Znam da će prava ponuda stići i da ću je lako prepoznati i prihvatiti. Mislim da je i Borac iz Banja Luke magnet za dalji napredak i odlazak u inostranstvo. Drago mi je da Borac krupnim koracima grabi za ‘eliti’ BiH. Njemu je tamo i mesto. Brzo ću otkloniti sve dileme. Na proleće ću biti ponovo u pravom izdanju“, zaključio je Jovan Vujanić.

Defanzivac koji pleni znanjem i kvalitetom, svim što ga svrstana u ponajbolje štopere u Srpskoj i u BiH.

A to se ceni…

Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...