Home / NOVOSTI / HRONIKA / MODRIČA: Otežan saobraćaj na lokalnim putevima

MODRIČA: Otežan saobraćaj na lokalnim putevima

MODRIČA – Sve gradske saobraćajnice u Modriči su prohodne i saobraćaj se odvija bez zastoja, dok je na lokalnim putevima, zbog snijega koji od sinoć neprekidno pada, otežano kretanje vozila, izjavio je Srni vršilac dužnosti načelnika Odjeljenja za urbanizam, stambeno komunalne poslove i ekologiju Jovan Mišić.

Mišić je naveo da je sinoć u 18.00 časova počelo čišćenje snijega sa saobraćajnica prvog i drugog prioriteta i lokalnih puteva na kojima se odvija autobuski saobraćaj.

– Jutros je nastavljeno čišćenje ulica drugog i trećeg prioriteta i trotoara – rekao je on.

Модрича - снијег 2

Mišić je naglasio da su sa početkom radnog vremena vlasnici stambenih i poslovnih objekata počeli uklanjanje snijega ispred ulaza u svoje objekte.

Prema njegovim riječima, zadovoljavajuće je stanje na regionalnom i magistralnom putu na području ove opštine čije održavanje je u nadležnosti Javnog preduzeća “Putevi Republike Srpske”.

Izvor: Glas regije / SRNA

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Odličan start kviz ekipe „Svetosavci“ iz Modriče

Modriča, 30.01.2023. – Takmičari „Svetosavci“ iz JU Osnovne škole „Sveti Sava“ Modriča kako prethodne tri godine, tako i ove školske godine uzeli su učešće na međunarodnom kviz takmičenju „Nemanjići – ...