Home / NOVOSTI / HRONIKA / HO Srcem za Modriču u Dobrinji obišla tri porodice

HO Srcem za Modriču u Dobrinji obišla tri porodice

Danas je HO Srcem za Modriču,  koju su predstavljali članovi Mitar Kršić, Nada Ignjatović i Vesna Stanušić sa sveštenikom Stamenkom Stankovićem obišli su tri socijalno ugrožene porodice i poklonili pakete hrane vrijednosti 100 KM svaki.
Prvo smo obišli porodicu Lukić.
Druga porodica je Saše Kovačevića bivšeg deminera koji je ostao bez posla i na svu tu muku dobio i tri manja mozdana udara. On nije bio kod kuće pa nas docčekase supruga Ivanka i kćerka Milica koja je ometena u razvoju i ima kombinovane smetnje (ne čuje i ne može da priča). Toliko su teški poremećaji da ne može ići ni u specijalnu školu. Pored Milice imaju još sina Milovana. Takođe sa njima živi i Sašina majka Anđelka.

2016-05-04 HO SZM-DOBRINJA (2)

 

Treća porodica je Save i Rade Rađenović, izbjeglice iz Kninske Krajine. Žive u hrvatskoj kući u kojoj plaćaju kiriju od dnevnica koje su sve ređe pa im je i SPC plaćala kirije. Sa njima živi i sin Jovan koji je takodje nezaposlen.

2016-05-04 HO SZM-DOBRINJA (3)

Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u realizaciji ove humanitarne akcije.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...