Home / IZBORI 2016 / DNS / PR objava: SAŠKA KOVAČEVIĆ-DNS KANDIDAT NA BROJU 5: MLADE U PRVI PLAN *(FOTO+VIDEO)

PR objava: SAŠKA KOVAČEVIĆ-DNS KANDIDAT NA BROJU 5: MLADE U PRVI PLAN *(FOTO+VIDEO)

U srijedu, 21. septembra na centralnoj javnoj tribini DNS-a u Modriči predstavilo se javnosti neubičajeno mnogo mladih kandidata na nekoj odborničkoj listi.
Među njima je posebno upečatljiva bila Saška Kovačević, kandidat na rednom broju 5. DNS-a. Njeni “fanovi” odnosno prijatelji i poznanici bodrili su je mnoštvom transparenata.

saska-kovacevic-dns-kandidat-na-br-5

Saška Kovačević je u svojim ranijim izjavama za javnost bila više nego jasna:

“Dragi moji sugrađani, pružite priliku mladim ljudima jer mi zaista želimo bolje, mi možemo bolje. Nama je dosta obećanja, želimo bolji život u našem gradu i u našoj državi.
Podržite nas 02. Oktobra.
Kao dugogodišnji sportista, svoj grad sam afirmisala u najljepšem svjetlu na evropskim i svjetskim scenama, ako postanem odbornik u SO Modriča imaću isti cilj, koji je ostvariv samo uz Vašu pomoć.”

 

 

 

KOVAČEVIĆ SAŠKA rođena je 1. 7. 1995. rodine u Zrenjaninu (Republika Srbija). Odrasla je i živi u Modriči, gdje je završila srednju Ekonomsku školu. Trenutno je student fakulteta za bezbjednost u Banja Luci. Afirmisani je sportista i nosilac crnog pojasa 2. DAN. Karateom se bavi od 2000. godine. Do sada je više puta bila karate prvak Republike Srpske i BiH. Postala je i evropski i svjetski šampion u omiljenom sportu. Paralelno se bavi i fudbalom i član je ŽFK „Modriča“, člana Premier lige BiH. Najmlađi je vlasnik firme u Srpskoj, a to je “Ustanova“, kolektiv koji vodi brigu o starim, bolesnim i iznemoglim licima. Kao uspješan sportista i dokazani humanista Saška Kovačević je poznato lice na političkoj sceni Republike Srpske. Humanitarnim radom namerava se baviti i kao odbornik u Skupštini opštine Modriča. Član je „Aktiva žena“, glavnog odbora Demokratskog narodnog saveza DNS/ RS.
Saška Kovačević, karate šampion Evrope i svijeta

 

Saškina poruka:

Draga moja Modričo, moji prijatelji, poznanici, moji sugradjani. Čast mi je i još veća odgovornost biti kandidovana ispred DNS kao kandidat za odbornika u SO Modriča. Ako mi 02. Oktobra ukažete svoje povjerenje i zaokružite broj 5. na listi DNS boriću se da nam svima bude bolje. Važan je narod, važna mi je naša omladina. Kao odbornik u skupštini opštine Modriča namjeravam se nastaviti baviti humanitarnim radom i razvojom sporta.

Mladima treba prilika, tu priliku nam možete pružiti samo vi.
NAROD BIRA.
DNS- BROJ 5

saska-kovacevic-dns-br-5-naslovna

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...