Home / NOVOSTI / MODRIČA / Svečano otvorenje asfaltiranog puta u mjesnoj zajednici Dobrinja “Ulici 1.-Babića most”

Svečano otvorenje asfaltiranog puta u mjesnoj zajednici Dobrinja “Ulici 1.-Babića most”

U mjesnoj zajednici Dobrinja «Ulici 1.-Babića most», 13. septembra 2014. godine osveštana je i svečano otvorena novo asfaltirana dionica puta. Osveštenja je obavio  sveštenik Pero Tanacković.  Svečanosti otvaranja su prisustvovali načelnik opštine Mladen Krekić, zamjenik načelnika Nikola Savić, načenici odjeljenja, delegat u Vijeću naroda Novka Marković odbornici u Supštini opštine Modriča i brojni građani.

Put je asfaltiran u dužini od 620 metara, širine 4 metra i ima četiri asfaltirana  izlaza na magistralni put Modriča-Gradačac. Vrijednost izvedenih radova je 58.006,85 KM, od čega su mještani  MZ Dobrinja obezbijedili 28.000,00 KM, a preostalih 30.006,85 KM izdvojeno je iz budžeta opštine Modriča.

“Mnogo je veća vrijednost što su ljudi zajednički učestvovali u ovom projektu, nego ukupno kad pogledamo sve šta se uradilo.Veoma sam srećan što u jednom naselju koji je prigradski imamo završenu  kompletnu infrastrukturu“ izjavio je načelnik Krekić.

U izjavi za medije predsjednik MZ Dobrinja Nenad Tatić je rekao:“Asfaltiranjem ove dionice puta sva infrastruktura u ovom naselju je završena. Uz maksimalno angažovanje građevinskog odbora, mještana  ulice, i naravno uz pomoć komšija i opštine Modriča završili smo ovaj značajan projekat . Ovaj dio naselja broji 19 domaćinstava i jednu firmu RTS Metal. odnosno 20 učesnika i komšije su pomogle. Više nećemo imati problem sa prašinom,a ni sa barama koje se prave posle kiše.“

Izvor: Zvanična prezentacija administrativne službe opštine Modriča.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...