Home / NOVOSTI / HRONIKA / Završen 22.turnir u malom fudbalu *(FOTO+TONSKI PRILOG)

Završen 22.turnir u malom fudbalu *(FOTO+TONSKI PRILOG)

Pehar u Osječanima
Trebava savladala Bosnu iz Mionice sa 4:1 u finalnoj utakmici

MODRIČA – Modrički Sportsko-kulturni centar organizovao je po 22.put „Svetosavski turnir u malom fudbalu“. Učešće je uzelo 19 ekipa iz opština Doboj, Brod, Šamac, Modriča i federalnih opština Gradačac i Odžak . Pobedila je Trebava iz Osječana koja je u finalu bila bolja od Bosne iz Mionice kod Gradačca, slavila je sa 4:1.

U meču za 3.mesto Mladost iz Donje Slatine savladala je Modriču sa 3:2.

AMMAR OMERČIĆ I NIKOLA SAVIĆ

Za prvog strelca manifestacije sa 7 postignutih golova proglašen je Ammer Omerčić iz pobedničke ekipe.

„Turnir je organizovan na izuzetnom nivou , od suđenja, organizacije, kvaliteta igre, pojedinaca. Bio sam najefikasniji strelac, ali to je doprinos ekipe. Ništa ja sam ne bih mogao uraditi na nije bilo njih“, skromno će Omerčić.

I njegov klupski kolega Brano Malčić bio je prezadovoljan.

„Prezadovoljni smo. Domaćin je bolje organizovao turnir nego ranijih godina. Za Trebavu, ali i naše Osječane pobeda znači mnogo. Bili smo bolji i od klubova iz dosta većih sredina. Bili smo bolji od svih, a učešće je uzelo 19 timova. Sa ponosom nosimo pehar kući“, rekao je Malčić.

Džentlmenski se poneo i u porazu Dražen Lukić, predstavnik finaliste koji je izgubio, Bosne iz Mionice.

DRAŽEN LUKIĆ PREUZEO NAGRADU ZA 2.POZICIJU

„Za svaku pohvalu su bili organizacija i naše druženje. Došli smo kao autsajderi u Modriču, a stigli do finala. Bilo bi bolje da smo osvojili turnir, ali smo i ovako zadovoljni“, rekao je Lukić.

Direktor Sportsko – kulturnog centra, organizatora manifestacije, Rajko Sajić rekao je da je pobednička ekipa osvojila nagradu od 1.030 maraka, a drugoplasirana 320. Nagrada je pripala i učesnicima za treće mesto.

„Nismo imali rekordan broj ekipa, ali jesmo imali rekordan broj publike. Nikada više gledalaca od kako sam ja na čelnu ove instotucije od 2005.godine. Srce mi je puno. Imali smo i kvalitet u igri, pa smo zahvalni učesnicima iz svih gradova i opština iz kojih su došli“, poručio je Sajić.

Nagrade i pobednički pehar najuspešnijim kolektivima i pojedincima uručio je Nikola Savić, zamenik načelnika Modriče, a opština Modriča je i bila pokrovitelj višednevne manifestacije.

Slađan JEREMIĆ

 

 

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...