Home / NOVOSTI / HRONIKA / IGRA OCA I SINOVA ZAVRŠILA SE TRAGIČNO: Poginuo sankajući se!

IGRA OCA I SINOVA ZAVRŠILA SE TRAGIČNO: Poginuo sankajući se!

ČETRDESETTROGODIŠNjAK Boro Radulović poginuo je u Dugom Polju kod Modriče nakon što je, sankajući se, podleteo pod automobil “audi”, kojim je upravljao O. O. (37) iz istog sela. Od zadobijenih povreda on je preminuo na licu mesta. Nesreća na sankanju se dogodila u petak oko 19.40, saopšteno je iz Centra javne bezbednosti Doboj.

Kako smo nezvanično saznali, nastradao je Boro Radulović. On je vozeći se u ležećem položaju na sankama udario u auto koji je vozio Ostoja Okolić iz istog sela. Meštani Dugog Polja su šokirani tragedijom. Ljudi se krste pitajući se da li je moguće da se jedna bezbrižna igra oca i sinova pretvori u najbizarniju tragediju ovog kraja.

– Ne možemo verovati šta se desilo. Pa to je bio čovek za primer. Borio se sa suprugom kroz život, želeo je da othrani svoja tri sina, da od njih napravi prave ljude – u šoku priča jedan od komšija.

Po pričama komšija, Ostoja Okolić se vraćao iz Modriče svojoj kući u Dugo Polje i kad je video da mu u susret ide čovek na sankama zaustavio je auto, ali zbog uskog puta nije mogao od snega ni levo ni desno. Iza nastradalog Bore na sankama su se putem spuštala trojica njegovih maloletnih sinova, koji su uspeli da se bace u sneg.

Po nalogu Okružnog javnog tužioca, nakon uviđaja o ovoj teškoj tragediji, telo nastradalog je prevezeno na prosekturu bolnice “Sveti apostol Luka” u Doboju, gde je obavljena obdukcija.

OBDUKCIONI NALAZ

– Nesrećni Radulović je glavom udario u levi far automobila, te je tom prilikom zadobio povrede opasne po život, tačnije slomio je kosti lobanje i imao nagnječenje mozga, što je bio uzrok trenutne smrti – rekao je patolog Ljubomir Curkić, nakon obavljene obdukcije tela u dobojskoj bolnici. On je dodao da ovakav slučaj još nije video u karijeri.

Vid BLAGOJEVIĆ

Izvor: Novosti

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...