Home / NOVOSTI / HRONIKA / ZA VIKEND ODBOJKA NA PESKU *(TONKI PRILOG)

ZA VIKEND ODBOJKA NA PESKU *(TONKI PRILOG)

Tradicionalna manifestacija u Vukosavlju
Veliki broj ekipa najavio učešće

VUKOSAVLJE – U Vukosavlju će u subotu i nedelju biti održan, šesti po redu, turnir u odbojci na pesku “Vukosavlje open”. Prema rečima Borislava Rakića, predsednika Organizacionog odbora ove manifestacije, za istu vlada ogromno interesovanje u Posavini.

“Radi se o amaterskom turniru koji godinama unazad okuplja mlade iz Broda,  Šamca, Modriče, Doboja i Vukosavlja.

Zadovoljstvo mi je naglasiti da se ovaj turnir održava zahvaljujući entuzijazmu grupe mladih ljudi iz Vukosavlja i Modriče. Dobro druženje i sportski duh je nešto oko čega se iz godine u godinu okupljamo”, kaže Rakić.

Modriča pomaže Vukosavlje

Iako se manifestacija održava u opštini Vukosavlje, najveća podrška stiže iz Modriče.

“Načelnik Modriče, Mladen Krekić, prepoznao je važnost ove manifestacije. Podrška stiže i od modričkih privrednika. Svega ovoga ne bi bilo da nije i brojnih sponzora, koji nam svake godine pomažu koliko je to u njihovoj mogućnosti.

Sa ponosom kažem da je ovo turnir u kome je nagradni fond 100 % od kotizacija za učešće. Naravno, ovo je amaterski turnir tako da je princip igre nešto drugačiji u odnosu na profesionalne bič volej (Beach volley) turnire. Igra se 3 na 3, s tim da je maksimalan broj igrača 5 u jednoj ekipi”, napominje on.

Teško da sport može bez dobre zabave.

“Mnogo pridajemo i zabavi koja bude nakon turnira. Ove godine prvo veče nas zabavlja lokalni di džej, a drugo veče je rezervisano za živu muziku”, zaključio je Borislav Rakić, predsednik Organizacionog odbora manifestacije.

Turnir odbojke na pesku “Vukosavlje open” počeće u subotu, 20.avgusta, u 14 sati, a završava se dan kasnije u večernjim časovima.

 

Autor: Slađan JEREMIĆ
.

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...