Home / NOVOSTI / HRONIKA / U Modriči potpisan međustranački sporazum SzP *(VIDEO)

U Modriči potpisan međustranački sporazum SzP *(VIDEO)

MODRIČA, 20.08.2016.  Prenosimo vrlo kratku obavjest koja je postavljena na Facebook stranici SDS Modriča, u cjelosti:

“Danas u 13 časova u prostorijama OO SDS-a u Modriči, potpisan je muđustranački sporazum članica Saveza za promjene: SDS (predsjednik Stevo Joksimović), NDP (predsjednik Zoran Todorović) i PDP (predsjednik Milutin Popović). Sporazum podrazumijeva maksimalnu podršku kandidatu za načelinka opštine Modriča, gospodinu Stevi Joksimoviću.”

.

2016-08-19 POTPISAN SPORAZUM SZP U MODRIČI (4)

NDP (predsjednik Zoran Todorović), SDS (predsjednik Stevo Joksimović) i PDP (predsjednik Milutin Popović)

 

Iako je portal modričainfo dogovorio sa svim strankama/partijama sa područja Modriče da će pratiti i izvještavati o svom stranačkim aktivnostima, o ovom, po nama vrlo značajanom lokalnom događaju, nismo bili obavješteni, pa ni pozvani. Mi smo ipak kontaktirali OO SDS Modriča i zatražili nešto širu informaciju te nam je rečeno da će nam istu dostaviti nakon konsultacija. Nažalost, ni poslije 24 časa od događaja mi još nemamo nikakvu dodatnu informaciju.

Gradski portal modričainfo je praktično jedini medij koji će i na lokalnom nivou pratiti i izvještavati naše sugrađane o svim događajima i aktivnostima oko predstojećih lokalnih izbora. Velika posječenost portalu modričainfo ( pojedine objave imale su i do 12.000 pregleda ) dokaz je da građani Modriče ( kako ovdje, tako i u dijaspori ) itekako prate lokalne događaje i žele takve informacije putem ovakvog nezavisnog i otvorenog medija koji je u funkciji svih modričana bez obzira na naciju, religiju ili stranačku pripadnost.
Ovakvi lokalni događaji nisu u interesovanju velikih medijskih kuća ( RTRS, TVK3, SRNA… ) pa ih stoga vjerovatno neće niti pratiti, pa tim više izvještavanje na portalu modričainfo je od interesa samih stranaka sa područja opštine Modriča.
Na kraju, ostaje se samo nadati da će i modričke stranke/partije prihvatiti ovu realnost…

Autor: Zlatko Huravik, urednik portala modričainfo

Foto: FB stranica SDS Modriča

Naknadno smo ipak naišli na video prilog TVK3 te isti prilažemo kao dopunu informacije.


 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...