Home / NOVOSTI / HRONIKA / VELIKA AUDICIJA MODNE AGENCIJE SELECT

VELIKA AUDICIJA MODNE AGENCIJE SELECT

Ako želite da budete lice sa modnih pista, reklama i naslovnih strana, vodeća modna agencija u regionu, Select, pomoći će vam da ostvarite svoj cilj.

U subotu, 6. februara 2016. godine u Srpskom kulturnom centru u Modriči, biće održana velika audicija za nova lica modne agencije Select.

U 12 časova biće održana audicija za devojčice i dečake uzrasta od 3 do 12 godina, a u 12.30 časova audicija za devojke i mladiće uzrasta od 12 do 23 godine.

Sve informacije možete dobiti na našim brojevima telefona +381 11 3037 881 i +381 11 3035 300.

 

Fashion selection 10102013 revija Domino kids 0100

 

Modna agencija Select je vodeća profesionalna modna agencija u regionu i jedina koja profesionalno radi sa decom.

Fashion selection Buzz 06042014 0475 (1)Modna agencija Select organizuje ovu audiciju zbog potreba modnog tržišta regiona, Beograda, Zagreba, Sarajeva, Tuzle, Banja Luke.

Manekeni modne agencije Select angažovani su na autorskim, komercijalnim i sajamskim revijama najpoznatijih regionalnih i inostranih dizajnera, brendova i modnih kuća.

Fotomodeli modne agencije Select angažovani su na reklamnim kampanjama za najveće regionalne i inostrane brendove, kao i na snimanjima kataloga, editorijala i naslovnih strana najprestižnijih fashion magazina.

Modna agencija Select organizator je Fashion Selectiona, najvećeg modnog projekta u jugoistočnoj Evropi, i Kids Fashion Selectiona, modnog projekta gde se u toku nekoliko dana prezentuju najnovije kolekcije najpoznatijih dizajnera, brendova i modnih kuća, koje se bave dečijom modom.

Modna agencija Select

PR članak / obrada: modričaINFO

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...