Home / NOVOSTI / HRONIKA / U Modriči otvoren novi foto / video / grafički studio – Art Media *(FOTO+VIDEO)

U Modriči otvoren novi foto / video / grafički studio – Art Media *(FOTO+VIDEO)

ART Media - Vedran Blagojević

dipl.Kom. Vedranom Blagojević – Art Media studio

Početkom 2016. godine, kao rezultat petnaestogodišnjeg rada na televiziji, te mnogim osvojenim priznanjima i nagradama, osnovan i otvoren je novi foto/video/studio – Art Media.
Prepoznajući potrebe za profesionalnošću i kvalitetom na području Modriče i regije, ekipa snimatelja i fotografa sa Radio Televizije Republike Srpske, predvođena dipl.Kom. Vedranom Blagojevićem osniva Art Media studio.
Svi članovi ekipe su diplomirani snimatelji, montažeri i završili su Akademiju umjetnosti, a svoje dugogodišnje iskustvo stekli na državnoj televiziji. Dobitnici su mnogih nagrada za filmska ostvarenja u kategoriji kratkog i dokumentarnog filma.

“Danas je relativno lako postati fotograf ili snimatelj. Dovoljno je da kupite fotoaparat ili kameru, da radite svadbe i druge manifestacije i možete sebe da nazovete profesionalnim snimateljem ili fotografom… Da sa Stock sajtova skinete template plakata i flajera i da sebe nazovete grafičkim dizajnerom. Ali stvarnost je potpuno drugacija. Kao i u svakoj profesiji, potrebno je školovanje i iskustvo da bi se postigli standardi i kvalitet koji se zahtijevaju u poslu. Zbog toga sam, nakon 15 godina rada na televiziji,  odlučio da građanima ponudim kvalitet i profesionalnost” rekao je u izjavi Vedran Blagojević, vlasnik Art Media studija i dodao:
“Naša firma je upravo taj pokušaj da prikažemo i ponudimo kvalitet u standardima koji se podrazumijevaju u vizuelnoj komunikaciji.”
Art Media svojim potencijalnim klijentima nudi profesionalno fotografisanje, fotomontažu i retuširanje. Industrijsku, modnu i primijenjenu fotografiju, kao i sve ostale poslove vezane za fotografiju.
Snimanje i montažu video materijala. Izradu promotivnih video spotova, referentnih filmova i reklama. Snimanje iz vazduha sa oktakopterima (profesionalni dron) koji mogu da nose DSLR i 4K kamere vrhunskog kvaliteta video zapisa.


Art Media se bavi i grafičkim i industrijskim dizajnom, pored kojeg radi i štampu plakata, vizit karti, flajera i ostalog printanog promotivnog materijala, diplomskih, maturskih i ostalih radova uz koričenje u kvalitetnu kožu. Fotokopiranje crno- bijelo i u boji je podrazumijevano.
U ponudi je široka paleta kvalitetnih Italijanskih ramova za slike i fotografije, USB stikovi, memorijske kartice, baterije i još mnogo toga…
2016-01-30 ART MEDIJA OTVORENJE (6)Ono što Art Media studio izdvaja od drugih je što pored navedenih usluga, pruža i pomoć i konsultacije prilikom organizacije događaja, odabira muzičkih bendova, keteringa i karvinga voća.
Pored toga, svojim klijentima nudi i savjete prilikom izbora medija za reklamiranje.
Oprema koju koristi ekipa Art Media studija je vrhunska profesionalna oprema koja zadovoljava najviše standarde televizije, fotografije i grafike. To je i garancija kvaliteta koji pruža Art Media.
Reference i radove, kao i ponudu usluga možete naći na FB stranici Artmedia.modrica i na sajtu www.artmedia-studio.com
Studio se nalazi na adresi ul. Cara Lazara 20, Modriča. (kod osnovne škole Sveti Sava).

Art Media – kvalitet bez kompromisa

Obrada: modricaINFO

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...