Home / NOVOSTI / HRONIKA / Modriča: Bomba kao opomena?

Modriča: Bomba kao opomena?

Bačen eksploziv na disko-bar “Palas” u Modriči, istraga u toku.

MODRIČA – U dvorište disko-bara “Palas” u Modriči u utorak ujutru oko 4.20 bačena je eksplozivna naprava, koja je izazvala oštećenje na fasadi zgrade, polupani su prozori, a povređenih nema.

 “Palas” se nalazi u ulici Vranjački put broj 1, udaljen je od centra grada oko kilometar, a vlasništvo je Milorada Dobrića, koji tu živi s porodicom.

Dobrić kaže da se nikome nije zamerio i da ne može da nasluti šta je motiv ovog napada.

– Nemam dugova, nemam nikakvih potraživanja, niti kredita, nisam politčki angažovan niti sam član neke stranke. Razmišljam, nisam ni s kim u zavadi niti sam se kome šta zamerio. Poznat sam po tome što nemam dlake na jeziku i svakom kažem ono što mislim u lice. Veoma često kritikujem tešku situaciju u društvu. Bilo kako bilo, ja ovo razumem kao neko upozorenje – zaključuje Milorad Dobrić.

Dobrić napominje da se može proveriti u MUP-u da se u poslednjih deset godina u ovom objektu nije desio nijedan incident.

Vid Blagojevic_crAutor: Vid Blagojević

Izvor: Večernje Novosti

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Odličan start kviz ekipe „Svetosavci“ iz Modriče

Modriča, 30.01.2023. – Takmičari „Svetosavci“ iz JU Osnovne škole „Sveti Sava“ Modriča kako prethodne tri godine, tako i ove školske godine uzeli su učešće na međunarodnom kviz takmičenju „Nemanjići – ...