Home / SPECIJAL / IZDVOJENO / Vedrana Rudan: Preti opaki rat!

Vedrana Rudan: Preti opaki rat!

Amerikanci su se ponovo udružili s bogatim Arapima koji ne žele svoje sunarodnike u svojim državama. Štaviše, oni im plaćaju da beže u Evropu

OVO što se dešava sa migrantima pre svega je rat Sjedinjenih Američkih Država protiv Evrope. Amerikanci su se ponovo udružili s bogatim Arapima koji ne žele svoje sunarodnike u svojim državama. Štaviše, oni im plaćaju da beže u Evropu.

Svi ovi nesrećnici koje viđamo po Srbiji i Hrvatskoj sigurno nisu imali lovu da bi platili brodove, autobuse i taksije da dođu do Evrope. To je sirotinja kojoj je neko platio da ode iz svoje države. Hrvatska je mala i bespomoćna zemlja, Srbija takođe. Ko se usuđuje da zameri onima koji su gladni, goli i bosi što ne pomažu sebi sličnima? Čime ćemo im pomoći? Evropa sigurno želi da Balkan pretvori u koncentracioni logor za Sirijce, Iračane i ostale.

Međutim, Evropa se zeznula u tome što same izbeglice ne žele da ostanu na Balkanu. Predviđam opaki rat u Evropi koji će se voditi različitim sredstvima.

Ovde se uporno zaboravlja ko je za sve ovo kriv. Kriva je upravo ta “razvijena” Evropa, krive su SAD, krive su bogate arapske države. Zašto bi Srbija ili Hrvatska trebalo da prime 10.000 izbeglica i da budu ljubazne prema njima, a SAD će možda sledeće godine primiti 12.000? To je jedna neverovatno licemerna priča. Neko to vidi, neko ne.(Press.rs.ba)

Izvor: Novosti

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Omiljena ljetna poslastica: po čemu se razlikuju „gelato“ i sladoled?

Pronađite najpopularnije brendove ekskluzivno u Tropic i mojMarket trgovinama Iako Italijani riječ „gelato“ koriste za opisivanje sladoleda, u mnogim drugim zemljama, naročito onim sa engleskog govornog područja, ta dva pojma ...