Home / NOVOSTI / HRONIKA / Uhapšeno pet lica u više gradova *(VIDEO)

Uhapšeno pet lica u više gradova *(VIDEO)

Uhapšeno je pet lica, dok se za još jednim traga. Pretreseno je najmanje pet lokacija, gdje je pronađena veća količina minsko-eksplozivnih sredstava i narkotika.

Akcija koja još traje, rezultat je duže aktivnosti istražnih organa, a svi uhapšeni biće sprovedeni u Specijalno tužilaštvo u Banjaluci.

Darko Ilić, šef Odjeljenja za istrage Specijalnog tužilaštva RS, rekao je da su pripadnici ovog odjeljenja, zajedno sa Specijalnom jedinicom MUP Republike Srpske i pripadnicima SIPA danas na širem području Srpske, na području opština Kostajnica, Doboj, Modriča, Šamac i Obudovac izveli akciju sa ciljem suzbijanja organizovanog kriminala.

Cilj akcije je suzbijanje ove vrste kriminaliteta, s akcentom na trgovini minsko-eksplozivnim i narkotičkim sredstvima. Iz policije nisu željeli da saopšte više detalja o ovoj akciji, a više informacija najavili su za sutra.

Izvor: RTRS

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

U Modriči obilježen Međunarodni dan gluvih i nagluvih lica *(FOTO+VIDEO)

Dana 23, septembra 2023. godine u SKC Modriča održan je skup povodom Međunarodnog dana gluvih i nagluvih lica. U prisustvu većeg broja članova modričkog Udruženja gluvih i nagluvih i gostiju ...