Home / NOVOSTI / HRONIKA / UG Budućnost Modriča: Sastanak sa predstavnicama opštine i Centra za socijalni rad Vukosavlje

UG Budućnost Modriča: Sastanak sa predstavnicama opštine i Centra za socijalni rad Vukosavlje

Danas je u prostorijama Udruženja građana “Budućnost” održan intersektorski sastanak po projektu “Inicijativa za razvoj zaštićenog stanovanja za lica sa hroničnim duševnim oboljenjima kroz male kućne zajednice “.
Sastanku su, pored zaposlenih UG “Budućnost”, prisustvovale Daliborka Stanković, načelnica odjeljenja za privredu, finansije i društvene djelatnosti opštine Vukosavlje i Amela Mujanović v.d. direktora Centra za socijalni rad Vukosavlje, a cilj sastanka bio je definisanje operativnog plana.
Projekat “Inicijativa za razvoj zaštićenog stanovanja za lica sa hroničnim duševnim oboljenjima kroz male kućne zajednice ” podržan je od strane Američke agencije za razvoj USAID kroz Program podrške marginalizovanim grupama (PPMG).

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

DJEČIJE IGRALIŠTE U DUGOM POLJU *(FOTO)

Ovih dana stigla nam je vijest o jednoj zanimlјivoj akciji u Dugom Polјu. Nekako smo navikli da našeg sugrađanina Mitra Kršića vidimo u različitim humanitarnim akcijama ali ova akcija u ...