Home / NOVOSTI / HRONIKA / Sveštenik Jadranko Stojanović: Ponosan na svoje koprivljane ! *(FOTO)

Sveštenik Jadranko Stojanović: Ponosan na svoje koprivljane ! *(FOTO)

Modriča, 17.12.2015.  Jedna divna akcija sprovedena je u Koprivni, odnosno Modriči, ali, umalo je protekla bez znanja šire javnosti da o njoj na svojoj Facebook stranici nije pisao veliki dobročinitelj iz Koprivne Sveštenik Jadranko Stojanović.
Jadranko Stojanovic
On je svojim riječima i u svega par rečenica rekao sve što je potrebno, a čini nam se, dao je svima do znanja  i mnogo više od puke informacije. Dobri ljudi porijeklom iz Koprivne a koji su sada u inostranstvu, obezbjedili su i dovezli donaciju za dječije obdanište “Naša radost” iz Modriče i time opet potvrdili da “dobar glas se daleko čuje”. Taj dobar glas o koprivljanima su nadaleko proširili isti ovi učesnici i ove akcije, Sveštenik Jadranko Stojanović, HO “Srcem za Modriču”, familija Krstić i da ne nabrajamo više. Za njihove dosadašnje humanitarne akcije i slične dobrotvorne aktivnosti čulo se nadaleko pa je to i u drugim ljudima dobre volje pobudilo dobrotu i humanost.
Pisanje sveštenika Jadranka Stojanovića kao i album slika, uz njegovo odobrenje prenosimo u cjelosti.

 

Ponosan na svoje koprivljane !

Dragan i Katarina Krstić koprivljani koji trenutno žive i rade u Švajcarskoj obezbijedili su donaciju za dječije obdanište ” Naša Radost” iz Modriče.

Donacija je bila u igračkama i to 1200 igračaka različitih veličina i 190 malih paketića. Oni su obezbedili i prevoz robe. Kombi je dovezao Draganov brat Nikola Krstić koji je time dao svoj doprinos. Humanitarna Organizacija “Srcem za Modriču” je platila sve troškove oko carine i prevoza robe preko granice.

Svima vama se zahvaljujem od srca.
Ponosan sam na vas prijatelji…

P.S. Hvala svima koji su pomogli da se roba preveze preko granice, a hvala i onima koji nisu ništa pomogli a mogli su, pokazali su da se u njih nemože čovjek uzdati.

Sveštenik Jadranko Stojanović

Mi smo slobodni nadodati samo jednu rečenicu.
I koprivljani trebaju biti i sretni i ponosni što među sobom imaju takvog čovjeka kao što je sveštenik Jadranko Stojanović, čovjeka velikog i plemenitog srca.  Sva ova dobra djela su svima njima na slavu i čast.

Obrada: modričaINFO / Huravik Zlatko

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...