Home / NOVOSTI / HRONIKA / SMRTNO STRADAO PEŠAK STAR 70 GODINA *(FOTO)

SMRTNO STRADAO PEŠAK STAR 70 GODINA *(FOTO)

Nedaleko od centra Modriče
Poginuo dok je prelazio preko pešačkog prelaza

MODRIČA – Na magistralnom putu M-14, Modriča – Gradačac, u ulici Vidovdanska, svega dvesta metara od centra Modriče danas u 16 časova i 10 minuta dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je lice čiji su inicijali M.V. smrtno stradalo. Ovo je saopšteno iz Centra javne bezbednosti Doboj.

Nezvanično smo saznali da je poginuo Marko Vidaković iz Botajice, rođen 1946.godine. Do nesreće je došlo kada je Vidakovića ,dok je prelazio preko pešačkog prelaza. automobilom „BMW“ udario Marko Savić (24) sa područja opštine Pelagićevo.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Modriča.

Na mestu gde se nalazi pešački prelaz na kome je smrtno stradao Marko Vidaković postoji jasno postavljen znak sa ograničenjem brzine od 30 km/h. Budući da je nesrećni čovek izgubio život dok je prelazio preko pešačkog prelaza, da se naslutiti da je uzrok nesreće prekoračenje brzine kojom se kretao putnički automobil.

Nakon uviđaja, radnici modričke Vatrogasne jedinice sprali su krv sa asfalta, a saobraćaj na magistralnom putu  Modriča – Gradačac je ubrzo normalizovan.

Autor: Slađan JEREMIĆ

 

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...