Home / NOVOSTI / HRONIKA / Smrt ispod traktora u Skugriću kod Modriče

Smrt ispod traktora u Skugriću kod Modriče

Modriča – Vukašin Popović (57) iz Modriče poginuo je pri prevrtanju traktora prilikom izvlačenja drva u šumi u selu Skugrić kod Modriče.

Nesreća se desila juče oko 10 časova kada je Popović svojim traktorom uz pomoć vitla pokušao da izvuče balvane iz šume na put. Izvor blizak istrazi je kazao da se traktor u jednom trenutku, dok je vitlo vuklo drvo, zakrenuo i prevrnuo.

– Popović je prilikom prevrtanja ispao iz kabine i ostao prikliješten ispod traktora. Poklopio ga je blatobran pa se od tereta nije mogao izvući. Najvjerovatnije je traktor bio loše parkiran jer kad je sajla koja je bila zakačena za drva počela da se zateže, od težine balvana traktor se podigao i prevrnuo – kazao je ovaj izvor “Glasa Srpske”.

Popović u vrijeme nesreće nije radio ni za koga ili neku firmu, već je sam sebi pripremao za zimu drva koja su ranije bila posječena.

– Prije nekoliko dana pričao je da mora da izvuče drva iz šume. Ova nesreća nas je šokirala i zatekla. Vukašin je bio dobar i radan čovjek, svima nam ga je žao – kazao je jedan mještanin Skugrića ne želeći da se predstavi.

Iz Centra javne bezbjednosti Doboj su samo potvrdili da se desila nesreća i istakli da ne mogu da govore detalje dok se ne završi istraga.

Do zaključenja ovog broja “Glasa Srpske” policija je bila na mjestu nesreće i obavljala uviđaj.

Inače, ovo je samo jedna od nekoliko nesreća koje su se tokom ove godine dogodile u šumama. Na sličan način 18. avgusta život je izgubio Živko Nedić (58) iz Gornje Ilove kod Prnjavora. On je sletio s puta traktorom kojim je takođe izvlačio drva u šumi u Gornjoj Ilovi.

Izvor: Nezavisne novine

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...