Home / NOVOSTI / HRONIKA / Savjesni građani negoduju radi neodgovornih vozača *FOTO)

Savjesni građani negoduju radi neodgovornih vozača *FOTO)

Na adresu gradskog portala modričainfo stigla je obavjest i slike jednog našeg savjesnog sugrađanina koji prenosi negodovanje protiv neodgovornog vozača.
Doslovno prenosimo kako on u svojoj poruci navodi:
–  “Neodgovorni građani, novi parking na zelenoj pijaci, nadležne institucije šute…
Sve ovo je od jednog auta koje je neispravno i već mjesecima se parkira na istom mjestu, i pored negodovanja građana vlasnik uporno ignoriše, a jedan litar prerađenog ulja zagadi milion litara vode!!!”
Tu su i fotografije koje govore same za sebe pa neki dodatni komentar je suvišan.
Nadati se da će nadležni, a konkretno je to posao i policije, reagovati jer curenje ulja iz auta ne samo da ovako uništava javnu imovinu, nego i ugrožava bezbjednost saobraćaja za ostala vozila koja ako naiđu na ulje mogu proklizati na asfaltu i imati udes.
Na kraju, za pohvalu je postupak ovog našeg sugrađanina koji ukazuje na ovakve negativne stvari u našoj sredini i očito je da ne trebamo zatvarati oči, nego, evo ovako objelodaniti i time i pokrenuti nadležne da se negativna pojava otkloni.

PARKING JE OPŠTE DOBRO A RAĐEN JE PARAMA SVIH GRAĐANA

Autor: Zlatko Huravik / modričainfo

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...