Home / NOVOSTI / HRONIKA / SASTANAK UDRUŽENJA PORODICA POGINULIH I ZAROBLJENIH BORACA I NESTALIH CIVILA REPUBLIKE SRPSKE *(TONSKI PRILOG)

SASTANAK UDRUŽENJA PORODICA POGINULIH I ZAROBLJENIH BORACA I NESTALIH CIVILA REPUBLIKE SRPSKE *(TONSKI PRILOG)

MODRIČA – Rukovodstvo Republičke organizacije porodica poginulih i zarobljenih boraca i nestalih civila Republike Srpske održalo je danas u Modriči  sastanak sa predsednicima regionalnih i opštinskih udruženja porodica poginulih i zarobljenih boraca i nestalih civila RS.
Razmatrane su aktivnosti procesa traženja nestalih, zapošljavanje i stambeno zbrinjavanje ove populacije, procesuiranje ratnih zločina nad Srbima, posthumna odlikovanja, kao i pitanje rešavanja statusa i položaja organizacija u pojedinim lokalnim zajednicama.

Informiše Slađan Jeremić.

 

 

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

U Modriči obilježen Međunarodni dan gluvih i nagluvih lica *(FOTO+VIDEO)

Dana 23, septembra 2023. godine u SKC Modriča održan je skup povodom Međunarodnog dana gluvih i nagluvih lica. U prisustvu većeg broja članova modričkog Udruženja gluvih i nagluvih i gostiju ...