Home / NOVOSTI / HRONIKA / SASTANAK UDRUŽENJA PORODICA POGINULIH I ZAROBLJENIH BORACA I NESTALIH CIVILA REPUBLIKE SRPSKE *(TONSKI PRILOG)

SASTANAK UDRUŽENJA PORODICA POGINULIH I ZAROBLJENIH BORACA I NESTALIH CIVILA REPUBLIKE SRPSKE *(TONSKI PRILOG)

MODRIČA – Rukovodstvo Republičke organizacije porodica poginulih i zarobljenih boraca i nestalih civila Republike Srpske održalo je danas u Modriči  sastanak sa predsednicima regionalnih i opštinskih udruženja porodica poginulih i zarobljenih boraca i nestalih civila RS.
Razmatrane su aktivnosti procesa traženja nestalih, zapošljavanje i stambeno zbrinjavanje ove populacije, procesuiranje ratnih zločina nad Srbima, posthumna odlikovanja, kao i pitanje rešavanja statusa i položaja organizacija u pojedinim lokalnim zajednicama.

Informiše Slađan Jeremić.

 

 

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Rada Đošan Kitić – TRAG U BESKRAJU – IV DIO *(VIDEO)

TRAG U BESKRAJU    Naša sugrađanka, poznata pjesnikinja i pisac Rada Đošan Kitić poznata je našoj ali i široj javnosti. U prethodnom periodu kroz nekoliko naših video snimaka predstavili smo ...