Home / NOVOSTI / HRONIKA / Promocija nove ambalaže za proizvode Rafinerije ulja Modriča *(FOTO+TONSKI PRILOG)

Promocija nove ambalaže za proizvode Rafinerije ulja Modriča *(FOTO+TONSKI PRILOG)

ZA DOMINACIJU NA TRŽIŠTU
Promovisana ambalaža za više od 250 proizvoda

MODRIČA – Rafinerija ulja Modriča je danas svečano promovisala novu ambalažu i etikete za preko 250 svojih proizvoda. Modrička Rafinerija je za 62. godine rada stalno unapređivala proizvodnju i svoje proizvode pakovala u prepoznatljivu ambalažu, a od danas u najsavremeniju ambalažu koja zadovoljava svetske standarde.

Za preko šest decenija postojanja Rafinerije, ovo je ,tek, šesta promena dizajna pakovanja gotovih proizvoda. U menadžmentu Rafinerije očekuju da će nova ambalaža poboljšati prodaju njihovih proizvoda na 16 različtih tržišta u svetu.

„Očekujem da će se novi dizajn svideti našim kupcima i ,naravno, da će da privuče i nove kupce naših proizvoda“, rekao je Evgenij Kočnev, generalni direktor Rafinerije ulja „Modriča“.

Nova ambalaža – potreba tržišta

Nova ambalaža namenjena je za pakovanje svih vrsta proizvoda i rezultat je istraživanja tržišta i zapažanja potrošača. Kako je rečeno na prezentaciji, sve boce će biti jednobrazne, sa sivom podlogom i crnom etiketom, samo će se razlikovati po boji zatvarača. Osim toga, nova ambalaža će potpuno zaštiti proizvođača i kupca od falsifikata.

„Oni će biti vizuelno prstupačniji kupcima, više će se isticati na policama i na osnovu toga očekujemo da će naš proizvod i dalje biti prepoznatljiviji od proizvoda konkurenata u regionu, a nadam se i šire na ostalim tržištima“, rekao je Aleksandar Ivanković, načelnik Uprave za marketing Optima Grupe – Banja Luka.

Savremena ambalaža nudi niz prednosti

Da se radi o savremenoj ambalaži koja nudi niz prednosti uverili su se dugogodišnji kupci i distributeri proizvoda Rafinerje.

„Kroz duži vremenski period gleda se da se dođe do jednog pravog rešenja koji će na pravi način vratiti brend Rafinerije Modriča na mesto koje mu pripada“, rekao je Slobodan Nikolić, generalni direktor „Nikom – a“ iz Kragujevca.

U vlastitoj labaratoriji u protekle dve godine proizvedeno je novo ulje za brodove. Prva proizvodnja od 50 tona otišla je ,već, za Vijetnam. U prošloj godini obim proizvodnje povećan je za 3%, a prodaja na domaćem tržištu je takođe povećana za 11%. Trenutno je u Rafineriji ulja „Modriča“ zaposleno 500 radnika.

Autor (tekst, slike i tonski prilog): Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...