Home / MAGAZIN / SLAĐANOVE STRANICE / Raspucani Modričani

Raspucani Modričani

TESLIĆ – U susretu klubova svetle tradicije, koji su sada drugoligaši Srpske, svi su imali isti cilj – da pobede! Zajedničko je i to što žele ekspresan povratak u Prvu ligu RS. Šamčanima je to takmičenje na dohvat ruke. Međutim, prema prikazanom u meču protiv komšija iz Modriče, još je podaleko ostvarenje tih želja.

Da u redovima Modričana nema iskusnog čuvara mreže Bojana Tripića i Gorana Lukića(24), svi bi poverovali da su treneri Marko Stojić i Drago Svitlica put Teslića poveli dečake iz „fudbalskog vrtića“.
Doduše, Borac je svoje pripreme započeo koji dan kasnije, pa se smatra da je nedostatak snage u drugom poluvremenu bio koban za šamačke „crno – bele“.
Za tim pobednika strelci su bili Milan Kojić, u dva maha Aleksandar Demonjić, te mlađani Ratko Dudić.
Borac će svoju novu proveru imati u sredu u Brodu protiv Liješća.
Modriča Maxima, u kojoj je najmanje „maxime“, a najviše mladosti i želje za dokazivanjem, čeka svog narednog rivala.
I priliku da ponovo slavi…
Borac – Modriča Maxima 0:4 (0:0)

Stadion u Banja Vrućici. Sudija: Miodrag Pupčević (Šamac). Strelci: Kojić u 47., Demonjić u 55. I 67., Dudić u 78.minutu.

BORAC: Smajić, Perić, Mićić, Jaćimović, Radić, Milićević, N. Paležnica, Stanković, Đurić, Arsić, Popara. Još su igrali: Marinković, Simeunović, Dujmušić, S.Paležnica, Devušić. Trener: Predrag Lukić.

MODRIČA MAXIMA: Tripić, Karamanović, Mo.Kojić, G.Lukić, M.Lukić, Prljeta, Perić, Dudić, Trifković, Demonjić, Mi.Kojić. Još su igrali: Bajramović, M.Đurić, O.Đurić. Trener: Marko Stojić.

Autor Slađan Jeremić

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

ZAVRŠEN OVOGODIŠNJI KOŠARKAŠKI TURNIR “3 x 3 MODRIČA” *(FOTO)

ZAVRŠEN OVOGODIŠNJI KOŠARKAŠKI TURNIR “3 x 3 MODRIČA” Na ovogodišnjem sjajno organizovanom Košarkaškom turniru učestvovalo je 37 ekipa, od čega 23 seniorskih, devet juniorskih i pet ekipa veterana. Ekipa “Medic ...