Home / NOVOSTI / HRONIKA / Prijem učenika iz Omladinskog parlamenta

Prijem učenika iz Omladinskog parlamenta

Načelnik opštine Modriča Mladen Krekić sa saradnicima, 8. maja 2015. godine, održao je prijem za učenike srednjoškolskog centra „Jovan Cvijić“, članove Omladinskog parlamenta Modriča. Pored učenika prijemu su prisustvovali predsjednik Skupštine opštine Modriča Patar Gagulić, direktor Srednjoškolskog centra Rajko Živković i profesorica demokratije Jelena Bogdanović.

 

Načelnik Krekić je pozdravio prisutne učenike i predstavio im svoje saradnike.  Povod prijema je da se učenici upoznaju sa radom lokalne uprave. Komentarišući nedavno održanu sjednicu Omladinskog parlamenta, načelnik Krekić je napravio poređenje zmeđu sjednica Omladinskog parlamenta i Skupštine opštine Modriča. Upoznao je učenike sa budžetom, šta je to budžet i na koji način se puni, te je napomenuo da Opština Modriča ima stabilan budžet u ovim teškim vremenima.

Na kraju prijema, načelnik Krekić je sa saradncima proveo učenike kroz  odjeljenja te im objasnio koji se poslovi obavljaju u okviru kog odjeljenja. Zamolio ih je da čuvaju svoj grad jer se veoma teško dolazi do određenih projakata. Takođe je napomenuo da su za njih vrata Opštine uvijek otvorena. U znak pažnje učenici su načelniku Krekiću uručili njihovu zajedničku fotografiju sa sjednice Omladinskog parlamenta.

Izvor: Stranica opštine Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...