Home / DAN OPŠTINE 2015 / Prijem učenika i prosvjetnih radnika

Prijem učenika i prosvjetnih radnika

Povodom Vidovdana – Dana opštine Modriča načelnik opštine Mladen Krekić , 25. juna 2015. godine organizovao je prijem za najuspješnije učenike i njihove nastavnike u Plavoj sali Srpskog kulturnog centra. Prijemu je prisustvovalo rukovodstvo osnovnih i srednjih škola, učenici koji su postigli izuzetne rezultate u učenju i vannastavnim aktivnostima, njihove razredne starješine, nastavnici i roditelji.

Načelnik Krekić u obraćanju se zahvalio nastavnicima i profesorima na trudu i radu koji postižu sa djecom  i čestitao učenicima  na postignutim rezultatima u ovoj školskoj godini, te svima čestitao Dan opštine – Vidovdan. „Svaki bi čovjek bio ponosan kada vidi da je ova sala puna učenika koji su vukovci, učenici generacije i učenika koji su postigli uspjeh na raznim takmičenjima. Nije malo za naš grad ovoliko nagrađene djece ali smatram da će u budućnosti biti i bolje. To je zasluga njihovih nastavnika kao i roditelja koji su ih tako lijepo vaspitali“, rekao je načelnik Krekić.

Načelnik je najuspješnijim  učenicima  uručio  prigodne nagrade. Učenicima  generacije za ovu školsku godinu proglašeni su:
Milena Božić – učenica generacije za četvorogodišnje školovanje Srednjoškolskog centra „ Jovan Cvijić“;
Sandra Čerketa – učenica generacije za trogodišnje školovanje Srednjoškolskog centra
„Jovan Cvijić“;
Željko Tripić – učenik generacije Osnovne škole „Sveti Sava“;
Dejan Popović – učenik generacije Osnovne škole „Sutjeska“.

Diplomu „Vuk Stefanović Karadžić“ priznanje koje se dodjeljuje osnovcima i srednjoškolcima koji u đačkim knjižicama i svjedočanstvima nemaju druge ocjene osim petice i koji imaju primjerno vladanje, dobilo je 13  učenika koji su završili osnovno i 9 srednje obrazovanje.

Osnovna škola „SVETI SAVA“ – NAGRAĐENI
Vukove diplome:
Nebojša Gavrić,
Jana Drpa,
Nađa Simić,
Slobodan Kuzmanović.

Osnovna škola „SUTJESKA“ – NAGRAĐENI
Vukove diplome:
Jovan Pebić,
Stefan Krstić,
Maja Lukić,
Teodora Vasiljević,
Gavrilo Malbaša,
Marina Todorović,
Predrag Lazić,
Gordana Vujanić,
Bane Gerić.
Saša Stanković, učenik devetog razreda, prvo mjesto iz atletike,
Jovo Pebić, učenik devetog razreda, prvo mjesto iz informatike,
Đuro Vujinović, učenik četvrtog razreda, drugo mjesto iz atletike,
Milka Sailović, učenica četvrtog razreda, treće mjesto iz gimnastike,
Nebojša Savić, učenik osmog razreda, treće mjesto iz gimnastike.

Učenici područnih škola Miloševac i Ždreban OŠ “Sutjeska”, ekipa Mozgalice, prvo mjesto na školskom kviz takmičenju “Mali maturant”, Mile Evđić, Cvijan Ilišković, Jovana Jovanović, Dragana Pandurević, Neven Milošević, Adrijana Raulić, Jovana Sailović, Tamara Ćosić, Ivana Stjepanić, Dragana Mikerević, Valentin Tomić i Nikolina Tomić.

Srednjoškolski centar „JOVAN CVIJIĆ“ – NAGRAĐENI
Vukove diplome:
Stefan Gojković,
Dejana Peranović,
Dunja Drinić,
Ilija Malinović,
Neda Savić,
Ana Čelik,
Danijela Cvijanović,
Aleksandra Davidović i
Cvijana Ristić, učenica Medicinske škole Doboj.

Milenko Kojić, učenik drugog razreda autoelektričara drugo mjesto iz atletike.
Muška odbojkaška ekipa, Žarko Blagojević, Dejan Mičić, Miloš Kojić, Perica Babić, Milan Vuković, Srđan Bencun i Bojan Gavrić, drugo mjesto na republičkom takmičenju.

U ime svih nagrađenih učenika osnovnih i srednje škole prisutnima se obratio Željko Tripić, učenik generacije SŠC „Jovan Cvijić“, zahvalio na uručenoj nagradi i rekao: :“Drago mi je što je naša opštine imala razumijevanja za sve naše aktivnosti te što cijene naš trud, rad i znanje.“

Izvor: Zvanična parezentacija administrativne službe opštine Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...