Home / NOVOSTI / HRONIKA / PREVRNUO SE KAMION U KOPRIVNI – HRABROŠĆU VOZAČA IZBJEGNUTA MOGUĆA TRAGEDIJA *(FOTO)

PREVRNUO SE KAMION U KOPRIVNI – HRABROŠĆU VOZAČA IZBJEGNUTA MOGUĆA TRAGEDIJA *(FOTO)

MODRIČA / KOPRIVNA,  Danas smo na putu Modriča-Doboj slučajno naišli na prevrnuti kamion u Koprivni i napravili par fotografija, ali nismo uspjeli saznati šta se tačno desilo. Postavili smo slike na FB stranicu portala i zamolili čitaoce da nam jave ako znaju, kako se to dogodilo.
Vrlo brzo su počele stizati informacije kao i komentari o ovom događaju. Evo šta smo saznali.

Prvo nam je gospođa Mara T.  javila sledeće:
“Ja  koliko sam čula do prevrtanja kamiona je došlo kada je autobus Bosna expres-a preticao kamion, kamion je bježao od autobusa da se ne sudare i tako se prevrnuo. Vozač autobusa se nije zaustavio a vozač kamiona se navodno nalazi u bolnici Sveti Apostol Luka zbog zadobijenih povreda glave.”

Odmah zatim našli smo i komentar gospođe Tace Dobrić, supruge povređenog vozača kamiona, u kojem navodi:
“Nažalos koliko god si iskusan i profesionalan vozač u suprot ti idu neiskusni vozači i vozači bez morala. Ovo se desilo sinoć kad je nestrpljivi vozač autobusa, već se zna ko, stjerao sa puta kamion koji je vozio moj suprug, otac dvije curice. I naravno taj vozač autobusa nije stao ni da vidi da li je živ. Stvarno žalosno u kakvom svjetu živimo. Mnogo hvala Tanji Čakarević Jeftić koja je pružila prvu pomoć i hitnoj iz Modriče koja je brzo intervenisala.”

taca-i-dragisa-dobric

Taca i Dragiša Dobrić

Kontaktirali smo gospođu Dobrić i prvo pitali za zdravstveno stanje njenog supruga. Kratko nam je odgovorila:
“Suprug je bolje još ima bolove glave i rane koja je sanirana. Ruka koja je otekla smiruje se al ima još bolova al u svakom slučaju ide nabolje. Objavite slobodno moj komentar. Ja sam razočarana u kakvom svjetu živimo, da nije ni stao da vidi kako je. On je se sam izvuka iz kamiona onako krvav. Ma šta da više pišem…”

Kako saznajemo, vozač kamiona je bio Dragiša Dobrić, iskusan vozač, profesionalac sa osam godina iskustva za volanom.
Iz do sada dostupnih informacija zaključili smo da je vozač kamiona Dragiša Dobrić vrlo profesionalno reagovao i čak ugrozio vlastiti život da bi se izbjegla eventualna i veća tragedija, jer moglo se desiti da se tako prevrne autobus.
O postupku nesavjesnog vozača autobusa mi nećemo sada raspravljati jer to je posao nadležnih organa, pa ćemo sačekati taj izvještaj, ali, pobjeći sa mjesta nesreće, ugroziti živote putnika, to je ipak za svaku osudu.
Mnoštvo komentara na FB stranici modričainfo pokazuju ogorčenost sugrađana ovakvim postupkom vozača autobusa.
Na kraju se zahvaljujemo svim našim čitaocima i sugrađanima na dostavljenim informacijama, a hrabrom i požrtvovanom Dragiši Dobriću, vozaču kamiona, želimo brz oporavak.

Autor / foto: Zlatko Huravik / modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...