Home / NOVOSTI / HRONIKA / PR objava: SNSD JAVNE TRIBINE U MZ MODRIČA 3 I MZ MODRIČA 5 *(FOTO)

PR objava: SNSD JAVNE TRIBINE U MZ MODRIČA 3 I MZ MODRIČA 5 *(FOTO)

MODRIČA, U petak, 23.09.2016. godine u Mjesnim zajednicama Modriča 3 i Modriča 5 održane su javne tribine SNSD-a na kojoj je prezentovano šta je do sada urađeno na ovim prostorima kao i programi koji su u planu za sledeći period.
Takođe, predstavljeni su kandidati SNSD-a za odbornike u Skupštini opštine Modriča kao i kandidat za načelnika opštine Modriča Mladen Krekić.

Na oficijelnoj FB stranici SNSD-a Modriča navodi se sledeća:
Vodovodna i kanalizaciona mreža za mjesne zajednice Modriča 3 i Modriča 5, kao jedan od većih infrastrukturnih projekata za opštinu Modriča, gledajući zadnjih 15-20 godina, dokaz da Mladen Krekić konstantno radi na poboljšanju uslova života novih naselja opštine Modriča!!!

Na fotografijama koje slijede možete vidjeti na tribini prezentovani izvještaj i planove, a potom  i albume fotografija koji predočavaju atmosferu sa ovih skupova.

MZ MODIČA 3

MZ MODIČA 5

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

“Modriča za zdraviju Srpsku: 30 kilometara za 30 godina Republike” *(FOTO+VIDEO)

U organizaciji Atletsko rekreativnog kluba Modriča, u sklopu obilježavanja Dana Republike Srpske u Modriči, po peti put se organizuje sportska aktivnost “Modriča za zdraviju Srpsku: 30 kilometara za 30 godina ...