Home / NOVOSTI / HRONIKA / JEDINSTVEN SLUČAJ: MILAN MIŠIĆ SE JAVNO ODRIČE DJELA ODBORNIČKE NADOKNADE U KORIST RAZVOJNIH PROJEKATA “BISTRA-BOSS FORUMA” *(VIDEO)

JEDINSTVEN SLUČAJ: MILAN MIŠIĆ SE JAVNO ODRIČE DJELA ODBORNIČKE NADOKNADE U KORIST RAZVOJNIH PROJEKATA “BISTRA-BOSS FORUMA” *(VIDEO)

Milan Mišić, ugledni privrednik i društveni radnik iz Skugrića ekskluzivno za portal modričainfo izjavio je sledeće:

“Odbornički dodak je 400 do 500 maraka, Meni on nije moto što sam se kandidovo na listi PDP-a pod rednim brojem osam.
Odričem se javno dijela toga dodatka u korist BISTRA~ BOSS FORUMA u nadi da će i drugi mladi svojim znanjem i umjećem uključiti se u rad našeg BISTRA ~BOSS FORUMA da bi postigli rezultat koji je projektovan.” – zaključio je Milan Mišić.

boss-forum-v-15-620px-webDa podsjetimo na našu objavu od 24.09. u kojoj navodimo:

Milan Mišić BOSS, čovjek praktičar, privrednik koji je svoje znanje sticao u Evropi, pokretač je mnogih aktivnosti. Do sada je mnogima u Modriči već pokazao da se može ako se želi i hoće.
Nastavljajući tim putem Milan Mišić BOSS pokreće projekat “BISTRA-BOSS FORUM SKUGRIĆ”  čiji će osnovni cilj biti apliciranje i priprema projekata prema EU i IPA Fondovima.
U osnovi to će biti:
– razvojni projekti
– vodovod Skugrić
– infrastruktura
– samozapošljavanje

Ovaj projekat pokreće sa partnerom iz Evropske Unije i očekuje da mu se pridruže svi oni koji mogu i imaju znanje i volju za Modriču bolju.

Ovaj događaj je jedinstven na ovim prostorima da se jedan odbornik unapred javno odriče dijela odbornićke nadoknade u korist razvojnih projekata Foruma koji se osniva upravo za takve potrebe tj. razvojne projekte.
Ovaj slijed događaja nije neočekivan od čovjeka kakav je Milan Mišić koji je i u toku svog odborničkog mandata od prije nekoliko godina saminicijativno pokrenuo a potom i realizovao niz vrlo značajnih i uspješnih programa, akcija i projekata u Skugriću. Tu prvenstveno treba naglasiti uvođenje ulične rasvjete a potom i arterski bunar, jedinstven i izuzetno značajan projekat za cijelu Modriču.

Da ova priča bude zaokružena, uspjeli smo prije nekoliko dana i snimiti izjavu Milana Mišića u kojoj navodi kako smatra da odborničke nadoknade nisu opravdane u tako velikim iznosima i da će on ukoliko bude izabran za odbornika, pokrenuti inicijativu za ukidanje te nadoknade odnosno, transformaciju iste u dnevnice, kao pravednije rješenje u sadašnjoj teškoj opštoj ekonomskoj situaciji.

 

Na kraju razgovora sa Milanom Mišićem, pružili smo mu priliku za kratku poruku biračima, i on je izjavio:

“Pozivam sve građane Modriče, a posebno mog Skugrića da izađu 02. oktobra na izbore i da glasaju za dokazane i sposobne ljude i privrednike. Da glasaju za konkretne projekte kojima se mogu obezbjediti poslovi i zaposlenja. Ja ne obećajem radna mjesta preko noći, lagodan život odmah posle izbora i ostala brda i doline, jer i Vi ste svjesni da je to obmana. Ja mogu samo Vas podsjetiti na one rezultate koje ste i sami vidjeli i to su dokazi mog i našeg zajedničkog predanog i organizovanog rada koji želim nastaviti do kraja.
Ako me prepoznate kao zastupnika Vaših interesa i nade za bolju budućnost Vas i Vaše djece, tada ćete moje ime naći na odborničkoj listi Partije demokratskog progresa na rednom broju osam.”

Autor / video: Zlatko Huravik / modričainfo

milan-misic-panel-620px

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...