Home / NOVOSTI / HRONIKA / PR članak: SNSD TRIBINA U DOBRINJI *(FOTO)

PR članak: SNSD TRIBINA U DOBRINJI *(FOTO)

MODRIČA, U srijedu, 14.09.2016. godine u Dobrinji je održana javna tribina SNSD-a na kojoj je prezentovano šta je do sada urađeno na ovim prostorima kao i programi koji su u planu za sledeći period.
Takođe, predstavljeni su kandidati SNSD-a za odbornike u Skupštini opštine Modriča kao i kandidat za načelnika opštine Modriča Mladen Krekić.
Skupu je prisustvovao i ministar Bogdanić, koji se takođe obratio prisutnima.

Na oficijelnoj FB stranici SNSD-a Modriča navodi se sledeća:
Uz riječi prosperiteta, spisak urađenih stvari, kao i spisak budućih projekata, načelnik Mladen Krekić je poseban akcenat dao na dolazak Ministra Bogdanića koji je podržao rad našeg opštinskog odbora, a i opštinske uprave na čijem čelu je naš kandidat za načelnika već dugih 12 godina!
Na fotografijama koje slijede možete vidjeti na tribini prezentovani izvještaj i planove, a na kraju i album fotografija koji predočava atmosferu sa ovog skupa.

Izvor: SNSD OO Modriča
Obrada: modričainfo / Zlatko Huravik

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

HO “SRCEM ZA MODRIČU” – JANUARSKE AKCIJE *(FOTO)

U toku mjeseca januara članovi Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ izveli su ukupno 11 akcija ukupne vrijednosti 1.300,00 konvertibilnih maraka. Kako je mjesec januar mjesec darivanja, cilj januarskih akcija je ...