Home / NOVOSTI / HRONIKA / PR članak: SNSD TRIBINA U KLADARIMA GORNJIM *(FOTO)

PR članak: SNSD TRIBINA U KLADARIMA GORNJIM *(FOTO)

MODRIČA, U srijedu, 14.09.2016. godine u Kladarima Gornjim je održana javna tribina SNSD-a na kojoj je prezentovano šta je do sada urađeno na ovim prostorima kao i programi koji su u planu za sledeći period.
Takođe, predstavljeni su kandidati SNSD-a za odbornike u Skupštini opštine Modriča kao i kandidat za načelnika opštine Modriča Mladen Krekić.

Na oficijelnoj FB stranici SNSD-a Modriča navodi se i sledeće:

Pored infrastrukture načelnik Mladen Krekić je istakao saniran Društveni dom, svlačionice za fudbalski klub, veći broj uličnih svetiljki, odobrene podsticaje za uzgoj junadi, voća i kamate za kredite za nabavku steonih junica. Takođe je spomenuo planiranu sanaciju zgrade mjesne zajednice, planirano čišćenje kanala u svim zaseocima, nastavak izgradnje ulične rasvjete, projekat očuvanja postojeće farme muznih krava, kao i unapređenje povrtlarske proizvodnje kroz razvoj zadrugarstva…

Na fotografijama koje slijede možete vidjeti na tribini prezentovani izvještaj i planove, a na kraju i album fotografija koji predočava atmosferu sa ovog skupa.

Izvor: SNSD OO Modriča
Obrada: modričainfo / Zlatko Huravik

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

“Modriča za zdraviju Srpsku: 30 kilometara za 30 godina Republike” *(FOTO+VIDEO)

U organizaciji Atletsko rekreativnog kluba Modriča, u sklopu obilježavanja Dana Republike Srpske u Modriči, po peti put se organizuje sportska aktivnost “Modriča za zdraviju Srpsku: 30 kilometara za 30 godina ...