Home / NOVOSTI / HRONIKA / HO SRCEM ZA MODRIČU POMOGLO ODLAZAK NAŠE ŠAMPIONKE ANASTASIJE NA BALKANSKO PRVENSTVO *(FOTO)

HO SRCEM ZA MODRIČU POMOGLO ODLAZAK NAŠE ŠAMPIONKE ANASTASIJE NA BALKANSKO PRVENSTVO *(FOTO)

Kada smo čuli da će našoj šampionki zbog nedostatka sredstava biti doveden u pitanje put na Balkansko otvoreno prvenstvo u ju-jitsu, Humanitarna organizacija “Srcem za Modriču” odlučila je pomoći sa 400 KM i koliko toliko olakšati Anastasijinim roditeljima pronalaženje sredstava za njen odlazak.
A evo o čemu se konkretno radi.

anastasija-3

ANASTASIJA GRBIĆ, ŠAMPION BALKANA 2015.

U periodu od 16. do 18. septembra u Larnaci (Kipar) održat će se trinaesto Balkansko otvoreno prvenstvo u ju-jitsu i na njemu će u sastavu BiH reprezentacije učestvovati devetoro takmičara iz Republike Srpske.
Među njima je i naša modričanka Anastasija Grbić koja brani titulu prvaka Balkana  osvojenu na prvenstvu 2015. godine.
Kako saznajemo, cijena avionske karte, hotelskog smjestaja i učešća na turniru košta 1400 KM po takmičaru. JJ Savez Republike Srpske plaća 50 % troškova svim takmičarima, tako da preostalih 700 KM treba da isfinansiraju takmičari, njihovi roditelji i matični klubovi. Naravno da pored tih 700 KM postoje i dodatni troškovi za koje se takmičari takođe moraju sami snalaziti.

SRETNO ANASTASIJA !

Vaša Srcem z Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

 

 

 

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...