Home / NOVOSTI / HRONIKA / POZIV PARTIJAMA I KANDIDATIMA NA OGLAŠAVANJE PUTEM PORTALA MODRIČAINFO

POZIV PARTIJAMA I KANDIDATIMA NA OGLAŠAVANJE PUTEM PORTALA MODRIČAINFO

Pozivamo sve političke partije / stranke kao i kandidate sa odborničkih lista na oglašavanje putem gradskog portala modričainfo.

md-reklama-galus-2-eeadacb6-largeGradski portal modričainfo je praktično jedini medij koji će i na lokalnom nivou pratiti i izvještavati naše sugrađane o svim događajima i aktivnostima oko predstojećih lokalnih izbora.
Velika posjećenost portalu modričainfo ( pojedine objave imale su i do 12.000 pregleda ) dokaz je da građani Modriče ( kako ovdje, tako i u dijaspori ) itekako prate lokalne događaje i žele takve informacije putem ovakvog nezavisnog i otvorenog medija koji je u funkciji svih modričana bez obzira na naciju, religiju ili stranačku pripadnost.

Lokalni događaji koji slijede u predizbornoj kampanji nisu u interesovanju velikih medijskih kuća pa ih stoga vjerovatno neće niti pratiti, pa tim više izvještavanje na portalu modričainfo je od interesa samih stranaka sa područja opštine Modriča.

Na lokalnim izborima 2016. godine sa područja opštine Modriča registrovana su dva kandidata za načelnika Opštine i petnaest političkih stranaka / partija sa ukupno 295 kandidata.
Svi navedeni politički subjekti provodit će predizborne aktivnosti a portal modričaINFO će ih pratiti i na svojim stranicama javnosti prezentovati sve te događaje.
Svi politički subjekti imati će na portalu ravnopravan tretman i uslove za prezentovanje svih svojih aktivnosti kroz tzv. politički marketing na način i u mjeri koliko sami odluče, odnosno, onoliko koliko budu zainteresovani da koriste ovaj medij u svoje promotivne svrhe.
Svi politički subjeki će biti prezentovani: putem ove stranice, tj. kompletne prezentacije svih partija / stranaka na jednom mjestu, zatim putem vlastitih stranica stranke / partije, a sami kandidati putem ličnih tj. samostalnih prezentacija na zasebnim stranicama.

OGLASNIK-IZBORI 2016 300pxU prethodnom periodu ostvaren je kontak sa skoro svim partijama, kandidatima za načelnika opštine kao i velikim brojem kandidata za odbornike u SO Modriča i svi su načelno iskazali zainteresovanost za prezentovanje svojih predizbornih aktivnosti putem ovog portala. Neki od navedenih već su dostavili svoj promotivni materijal za objavljivanje, neki su najavili skoru dostavu, ali manji broj istih još nisu dostavili nikakve podatke, pa njihove stranice bit će privremeno prazne.

Na kraju, pozivamo još jednom sve stranke i kandidate koji i pored dogovora do sada nisu dostavile promotivne materijale za objavu na portalu da to učine što prije, a najkasnije do 10. septembra jer nakon tog roka uslovi oglašavanja bit će izmjenjeni.
Za dodatne informacije možete nam se obratiti putem kontakt forme na samom portalu, putem elail adrese: [email protected] ili preko naše oficijelne Facebook stranice Modričainfo.

Istovremeno pozivamo i naše čitaoce da i nadalje prate pisanje portala jer, kako rekosmo, gradski portal modričainfo praktično će biti  jedini medij koji će i na lokalnom nivou pratiti i izvještavati naše sugrađane o svim događajima i aktivnostima oko predstojećih lokalnih izbora i samo tu ćete imati sve informacije na jednom mjestu.

Zlatko Huravik, urednik portala modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...