Home / NOVOSTI / HRONIKA / Požar u kući izazvao žar iz pepela

Požar u kući izazvao žar iz pepela

Požar u kući lica čiji su inicijali S.LJ. iz Modriče izazvao je žar iz pepela koji je vlasnica bacila u neposrednoj blizini stambenog objekta.

U požaru, koji se dogodio juče oko 10.20 časova u Ulici Riste Mikičića u Modriči, niko nije povrijeđen, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Uviđajem je utvrđeno da je vlasnica kuće S.LJ. bacila pepeo ispod drvenih stepenica koje sa spoljne strane vode do unutrašnjosti kuće.

Od žara se, najvjerovatnije usljed vjetra, zapalilo sitno drvo ispod stepenica, nakon čega se vatra proširila na stepenice i dvije sobe na spratu kuće. Vatra je zahvatila i dio krova gdje su nagorjele grede, ulazna i balkonska vrata.

Vlasnica kuće se nije izjasnila o visini pričinjene štete.

Modrička policija je, nakon prijave, izašla na lice mjesta gdje je zatekla vatrogasce koji su gasili požar. O navedenom događaju obavješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.

Izvor: Glas regije / SRNA

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...