Home / NOVOSTI / HRONIKA / POTPREDSJEDNIK REPUBLIKE SRPSKE RAMIZ SALKIĆ U RADNOJ POSJETI OPŠTINI MODRIČA *(VIDEO)

POTPREDSJEDNIK REPUBLIKE SRPSKE RAMIZ SALKIĆ U RADNOJ POSJETI OPŠTINI MODRIČA *(VIDEO)

Potpredsjednik Republike Srpske Ramiz Salkić boravio je 26. januara 2016. godine u radnoj posjeti opštini Modriča i održao sastanak sa načelnikom opštine Mladenom Krekićem. Sastanku su prisustvovali načelnik opštine Vukosavlje Elvir Hadžiomerović i narodni poslanik Bojan Vidić.

Razgovarano je o ekonomskoj situaciji na području lokalne zajednice, privrednom razvoju, stanju povratničke populacije, kao i mogućim infrastrukturnim projektima u budućem periodu.

Potpredsjednik Ramiz Salkić je ovom prilikom rekao da opština Modriča može biti primjer dobrih međuljudskih odnosa. „Razgovarali smo u jednoj opuštenoj atmosferi. Od načelnika sam imao priliku čuti puno lijepoga što se ovdje dešava.  Prije svega to su dobri međuljudski odnosi i dobar odnos načelnika i administracije prema svim građanima. To ostaje da se potvrdi na drugim mjestima koja ću ja danas obići ali vjerujem da je to tako. Danas ću posjetiti Medžlis islamske zajednice i nekoliko privrednih subjekata na području lokalne zajednice. Sa privrednicima ću razgovarati o mogućnostima razvoja i zapošljavanja na ovom prostoru“, istakao je potpredsjednik.

„Zajednička konstatacija je da danas nismo razgovarali o povratnicima nego o građanima opštine Modriča. Sfera interesovanja jesu građani koji su se vratili u svoje domove. Mi ovdje imamo dobre međuljudske odnose i nismo imali nikakvih sukoba. Potpredsjednik se nije interesovao samo za jedan narod, nego za sva tri naroda i rekao da stoji na raspolaganju kod svih projekata gdje on može da utiče na njihovu realizaciju. Razgovarali smo o određenim infrastrukturnim projektima koji bi bili značajni za lokalnu zajednicu, kao i o privrednom razvoju“, rekao je načelnik Krekić.

Izvor: Zvanična prezentacija administrativne službe opštine Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu gornjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije. Isti je preuzet sa YouTube kanala TVK3.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...