Home / NOVOSTI / HRONIKA / I HO Srcem za Modriču u akciji pomoći Daliboru Staniću iz Miloševca

I HO Srcem za Modriču u akciji pomoći Daliboru Staniću iz Miloševca

Predsjednik Humanitarne organizacije “Srcem uza Modriču”, Dragan Sjeničić Pipi javio je da su primili apel i molbu miloševačkog sveštenika Đoke Lazića da se i ova organizacija uključi u akciju pomoći za Dalibora Stanića iz Miloševca.
Naravno, HO Srcem za Modriču se odaziva ovom pozivu te poziva sve svoje prijatelje i ostale ljude dobre volje da pomognu u liječenju Dalibora te da svoje priloge, a u skladu sa svojim mogućnostima uplate na njihove brojeve računa koje su naveli u svojoj objavi, a istu ovdje prenosimo u cjelosti.

APEL ZA POMOĆ DALIBORU STANIĆU IZ MILOŠEVCA

Na muci se poznaju junaci, a u nevolji ljudi!

Daliboru Staniću iz Miloševca, rođenom 04.12.1981. godine, suprugu i ocu dvoje maloljetne djece, u julu 2015. godine je ustanovljeno da njegovo srce kuca sa manje od 30 odsto snage, čime je uvršten na listu čekanja za transplataciju srca. Do realizacije transplatacije, Daliboru je hitno potrebna ugradnja defibrilatora (ICD) sa kojim bi njegovo srce bilo zaštićeno u slučaju aritmija, kako ne bi došlo do srčanog zastoja.
Budući da sam Dalibor i njegova porodica nisu u mogućnosti da sami snose troškove kupovine defibrilatora, apelujemo svim dobrim ljudima da pomognu i tako još jednom pokažu da i u ovim teškim vremenima nema ništa vrednije od ljudskog života.

Daliboru možete pomoći uplatom novca na sljedeće račune:

Nosilac računa:
Dalibor (Dragan) Stanić

Žiro račun
/NLB Razvojna banka/

5621008008755587

Devizni račun
/NLB Razvojna banka/

IBAN: BA395620118131159107
SWIFT BIC: RAZBBA22
NLB Razvojna banka a.d.
Milana Tepića br. 4
78000 Banja Luka, BiH

Hvala vam što ste pokazali svoje najljepše lice hrišćanske ljubavi i solidarnosti!

Ovaj apel objavljen je na stranici SPC “Hram Svetog Nikole” u Miloševcu.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...