Home / NOVOSTI / HRONIKA / HO Srcem za Modriču i SPC Modriča i u novoj godini nastavljaju pomagati najugroženije kategorije stanovništva

HO Srcem za Modriču i SPC Modriča i u novoj godini nastavljaju pomagati najugroženije kategorije stanovništva

Humanitarna organizacija “Srcem za Modriču” realizovala je još jednu humanitarnu akciju i o tome postavila prilog na svojoj internet stranici, koji prenosimo u cjelosti.

Humanitarna organizacija “Srcem za Modriču”, SPC i SOZ u bratskoj saradnji nastavljaju svoj humanitarni put.

logo-smallU ovoj godini počeli smo iz Koprivne gde smo naše članove, porodicu Mitrović poslali kod njihovog i našeg starog i velikog saradnika sveštenika Jadranka Stojanovića da zajedno posjete pet socijalno ugroženih porodica i podjele pakete pomoći.
Kao i uvjek, sveštenik Jadranko Stojanović jedva čeka akcije ovoga tipa i sa našim Mitrovićima rado odlazi i obilazi ove porodice.

Hvala familiji Mitrović što su izrazili želju obradovati pet porodica paketima hrane. Mnogo hvala svešteniku Jadranku Stojanoviću na roditeljskoj i bratskoj brizi za svoje parohijane!!!
Vrednost 5 paketa bila je 500 KM.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Odličan start kviz ekipe „Svetosavci“ iz Modriče

Modriča, 30.01.2023. – Takmičari „Svetosavci“ iz JU Osnovne škole „Sveti Sava“ Modriča kako prethodne tri godine, tako i ove školske godine uzeli su učešće na međunarodnom kviz takmičenju „Nemanjići – ...