Home / NOVOSTI / HRONIKA / HO Srcem za Modriču i SPC Modriča i u novoj godini nastavljaju pomagati najugroženije kategorije stanovništva

HO Srcem za Modriču i SPC Modriča i u novoj godini nastavljaju pomagati najugroženije kategorije stanovništva

Humanitarna organizacija “Srcem za Modriču” realizovala je još jednu humanitarnu akciju i o tome postavila prilog na svojoj internet stranici, koji prenosimo u cjelosti.

Humanitarna organizacija “Srcem za Modriču”, SPC i SOZ u bratskoj saradnji nastavljaju svoj humanitarni put.

logo-smallU ovoj godini počeli smo iz Koprivne gde smo naše članove, porodicu Mitrović poslali kod njihovog i našeg starog i velikog saradnika sveštenika Jadranka Stojanovića da zajedno posjete pet socijalno ugroženih porodica i podjele pakete pomoći.
Kao i uvjek, sveštenik Jadranko Stojanović jedva čeka akcije ovoga tipa i sa našim Mitrovićima rado odlazi i obilazi ove porodice.

Hvala familiji Mitrović što su izrazili želju obradovati pet porodica paketima hrane. Mnogo hvala svešteniku Jadranku Stojanoviću na roditeljskoj i bratskoj brizi za svoje parohijane!!!
Vrednost 5 paketa bila je 500 KM.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Omiljena ljetna poslastica: po čemu se razlikuju „gelato“ i sladoled?

Pronađite najpopularnije brendove ekskluzivno u Tropic i mojMarket trgovinama Iako Italijani riječ „gelato“ koriste za opisivanje sladoleda, u mnogim drugim zemljama, naročito onim sa engleskog govornog područja, ta dva pojma ...