Home / NOVOSTI / HRONIKA / Pomozimo Julijanu Driniću

Pomozimo Julijanu Driniću

Predsjednik HO Srcem za Modriču, Dragan Sjeničić Pipi  dostavio nam je kraću obavjest za objavu kao i originalni dopis SPC parohije miloševačke koji u nastavku objavljujemo u cjelosti.

Na očinsku molbu milosevačkog sveštenika Đoke Lazića pokrenuli smo akciju pomoći Julijanu Driniću, – javlja Dragan Sjeničić.
Pismo parohije miloševačke prenosimo u cjelosti:

Poštovana gospodo,

Uprava parohije u Miloševcu vas moli da nam izađete u susret i da materijalno pomognete parohijanu Julijanu Driniću koji je teško obolio od bolesti karcinoma kostiju.

Julijan Drinić je rođen 28. 11. 1976. godine, oženjen sa suprugom Spasom i otac dvoje maloljetne djece. U firmi ne radi već tri godine zbog bolesti i u teškom je materijalnom stanju. Zbog redovnih odlazaka na kontrolu u Beograd, veoma skupih ljekova, kao i planiranog odlaska na terapiju u Njemačku Julijan nije u mogućnosti da obezbijedi sredstva za liječenje.

Iz samog vašeg naslova „Srcem za Modriču“ ubjeđeni smo da ćete nam izaći u susret i pokazati svoju hrišćansku vrlinu – dobrotoljublje. Svim članovima vaše humane organizacije želimo dug i srećan život, dobro zdravlje i svaki uspjeh na svim poljima životne djelatnosti.

Julijanu možete pomoći uplatom novca na sljedeće račune:

Nosilac računa:

Julijan (Savo) Drinić
Miloševac b.b. Modriča

Tekući račun /NOVA BANKA A.D./
5550088151646535

Devizni račun /NOVA BANKA A.D. BANJA LUKA/
IBAN: BA395550000026188951
SWIFT
BIC: NOBIBA22

U ime parohije miloševačke želimo da vas sve redom blagoslovi Sveti otac Nikolaj Čudotvorac, zaštitnik hrama u Miloševcu.

Privremeni paroh miloševački
Protojerej-stavrofor Đoko B. Lazić

Pismo SPC za Julijana

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...