Home / NOVOSTI / MODRIČA / Period velikih ostvarenja

Period velikih ostvarenja

MODRIČA – Kolektiv koji je osnovan krajem juna 2013.godine, u protekloj godini osvojio je niz priznanja. Modričanke su bile šampionke Republike Srpske, igrale su u finalu Kupa RS, plasirale se u Premijer ligu BiH.

-Gode priznanje i pohvale. Ako imate u vidu ko vam dodeljuje, a reč je o svojim ljudima i kod kuće je biti najbolji i najteže, onda samo mogu reći da se vredelo boriti. Bio sam presrećan u trenu tku kada mi je Dragan Simić, član Izvršnog odbora PFS Doboj, uručio diplomu i pehar najboljeg fudbalskog kolektiva. Valja nastaviti dalje, stvarati i boriti se, pa dokle stignemo, kaže Nedeljko Kovačević, predsednik kluba.
Gde će stići ŽFK“Modriča“?

-Bili smo u Prvoj ligi Republike Srpske superiorni. Međutim, Premijer liga Bosne i Hercegovine je nešto drugo. Priča za sebe. Nismo spremni ušli u novo takmičenje. To je bio poseban izazov i zato smo sada na dnu tabele. Ipak, znam put koji trebamo preći. Ubeđen sam da ćemo izboriti opstanak u ’eliti’ BiH, kaže Kovačević.

Teška su vremena za uspeh, besparica vodi glavnu reč.

-Ja i nekoliko članova Izvršnog odbora kluba ulažemo i borimo se. Daje nam podršku i opština Modriča, odnosno načelnik Mladen Krekić. Šteta i neverovatno je da Rafinerija ulja nema sluha za potrebe modričkih sportskih kolektiva. Da ne želi ulagati u sport, praktično u mladost ovih prostora. Kakva nam je budućnost kada dignu svi ruke od klubova i sportista? Onda će nam mladost svoje vreme provoditi po zadimljenim kafićima, po kladionicima, uz alkohol i druge poroke. To će biti pogubno za sve. Nadam se da do toga ,ipak, neće doći, zaključio je Nedeljko Kovačević.

Modrički fudbal vrebaju brojna iskušenja!

Autor: Jeremić Slađan

Izvor: SPORTDC.net

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...