Home / IZBORI 2016 / PDP KANDIDATI DALI PUNU SAGLASNOST PROGRAMU IZBORNE KAMPANJE *(FOTO)

PDP KANDIDATI DALI PUNU SAGLASNOST PROGRAMU IZBORNE KAMPANJE *(FOTO)

PDP - LOGOMODRIČA, Dana 01.09.2016. godine u 19:00h održan je sastanak kandidata sa odborničke liste PDP-a.
Na sastanku je postignuta puna saglasnost i podrška utvrđenom programu izborne kampanje, sa porukom “SNAŽNO I ODLUČNO KA VELIKOM IZBORNOM REZULTATU”.
Upućen je poziv svim političkim strankama koje učestvuju na izborima u Modriči da se kampanja provede fer i korektno, da se ne stvaraju nepotrebni sukobi i antagonizmi , “da se ne zavađa narod”.
“Svi zajedno u političkom životu Modriče trebali bi i morali preuzeti punu odgovornost, da umjesto svadja i podjela, ponude najbolja rešenja za budućnost Modriče.” – naglasio je Milutin Popović, predsjednik OO PDP Modriča i nosilac PDP odborničke liste.

MILUTIN POPOVIĆ

MILUTIN POPOVIĆ, Predsjednik PDP OO Modriča

Gospodin Popović je u uvodnom izlaganju praktično iznio samo konačnu verziju izbornog programa a koji je rezime zaključaka sa svih prethodnih sastanaka i dogovora u okviru stranke i Izbornog štaba PDP-a Modriča.

Kako saznajemo, prethodni sastanak tj. sjednica Izbornog štaba PDP-a Modriča održana je u utorak, 30.08.2016. godine i na njoj je utvrđen raspored javnih tribina a takođe i spisak posmatrača za sva biračka mjesta.

Današnji sastanak svih kandidata za odbornike praktično je bio poslednji dogovor pred izbornu kampanju, a na kraju je izvršeno i preuzimanje reklamnog materijala koji je Opštinski odbor PDP-a obezbjedio za sve kandidate.
Na naše pitanje gospodinu Milutinu Popoviću za kratki komentar, rekao je: “Napišite samo “Snažno i odlučno do pobjede”.
Očito je da PDP Modriča iskazuje odlučnost za dosljedno provođenje zacrtanih izbornih aktivnosti na ovim lokalnim izborima ali isto tako dalo se zamjetiti dobra priprema i organizovanost svih kandidata za sve ono što slijedi u predstojećoj izbornoj “utakmici”.

Autor / foto: Zlatko Huravik / modričainfo

 

PDP KANDIDATI-620px

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Nezvanični rezultat: Mladen Krekić ostaje načelnik opštine Modriča

Prema podacima SNSD-a na osnovu obrađenih 92,5 odsto glasova Mladen Krekić iz SNSD-a osvojio je 7.052, odnosno 52,19 odsto glasova, a Stevo Јoksimović 6.460, odnosno 41,80 odsto glasova. Iako su ...