Home / NOVOSTI / HRONIKA / Obilježen Dan mjesne zajednice Modriča 3 *(FOTO+VIDEO)

Obilježen Dan mjesne zajednice Modriča 3 *(FOTO+VIDEO)

Nizom  kulturno-sportskih dešavanja , 31. avgusta 2016. godine obilježen je Dan mjesne zajednice Modriča 3. Održan je turnir u košarci, a prisutne su svojim igrama zabavili KUD „Posavina“ Crkvina, KUD „Prosvjeta“ Srednja Slatina, KUD „Miloševac“ Miloševac, KUD „Trebava“ Koprivna, KUD „Zoran Tomušilović Dugo Polje-Botajica“ Dugo Polje i KUD „Modriča“ Modriča.

Proslavi su prisustvovali načelnik opštine Mladen Krekić sa saradnicima i brojni mještani. Boro Bjelić, predsjednik Savjeta MZ Modriča 3 uručio je zahvalnice svima koji su pomogli u organizaciji događaja, predstavnicima kulturno-umjetničkih društava koji su nastupili  i pehare za pobjednike na turniru u košarci.

dan_mz_3_1

„Ovo je treći put da obilježavamo Dan mjesne zajednice. Cilj nam je da okupimo što više građana, a večeras je ovdje zaista prepuno. Na turniru u basketu učestvovalo je oko 80 takmičara u tri starosne kategorije. Svakodnevno radimo na uljepšavanju naše mjesne zajednice s ciljem stvaranja ljepšeg ambijenta življenja. Zahvaljujem se opštini Modriča koja nas podržava“, izjavio je Boro Bjelić, predsjednik Savjeta MZ Modriča 3.

dan_mz_3_3

„Modriča 3 i Modriča 5 su mjesne zajednice koje su nastale na njivama gdje se kukuruz sadio a pogledajte kako danas izgledaju. Ova mjesna zajednica je zaista za svaku pohvalu. Večeras je ovdje puno ljudi, djece, kako mještana tako i iz susjednih opština koji su došli da se provesele. Ovom prilikom bih svim mještanima čestitao Dan mjesne zajednice, da ga dugo slave u miru i veselju a mislim da je to najbitnije“, rekao je načelnik Krekić.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu gornjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije. Isti je preuzet sa YouTube kanala TVK3.

Na kraju, naš album slika.
Foto: Zlatko Huravik / modričainfo

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...