Home / NOVOSTI / HRONIKA / Okupili se nakon 30 godina

Okupili se nakon 30 godina

Modriča-Nakon 30 godina poljoprivredni tehničari se sastali,generacija koja je 1985 godine završila srednju školu „Đuro Pucar Stari“.Sastanak je započeo u učionici,čas je ponovo održao razredni starješina Mirko Kopić koji je došao iz Županje.

-Sastala se jedna uspješna generacija,mnogi se nisu vidjeli godinama,neki su se promjenili a neki su ostali potpuno isti,ono što je glavni cilj u obrazovanju jednog učenika jeste da đak postane dobar čovjek ,a vi ste u tome zaista uspjeli ,svi ste postali divni ljudi -rekao je profesor Mirko Kopić.Nakon druženja u školi generacija je prošetala modričkim ulicama i prisjetila se svoje mladosti.

Zaista sam srećan što smo svi ponovo zajedno se okupili,drago mi je što vidim ponovo naše profesore i drugove iz školskih dana,nadam se da će biti još ovakvih sastanaka u budućnosti -rekao je Željko Nedić koji jedan od glavnih organizatora ovog druženja.

Autor: Vito Mrkonjić

Izvor: modriča053

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

U nove školske avanture uz Tropic i mojMarket i super nagrade

Period priprema za novu školsku godinu nerijetko zna biti stresan. Kako biste bez muke opremili svoje školarce za novu školsku godinu i spremno dočekali prvo školsko zvono, domaći trgovački lanac ...