Home / NOVOSTI / HRONIKA / OFS Modriča: NOVO POVERENJE MIODRAGU ĐURIĆU

OFS Modriča: NOVO POVERENJE MIODRAGU ĐURIĆU

NOVO POVERENJE MIODRAGU DJURIĆU
Asim Kumbarić potrpredsednik OFS Modriča

MODRIČA – Miodrag Đurić, dosadašnji predsednik OFS Modriča novi je predsednik ove sportske asocijacije u Modriči. Njemu je poverenje ukazalo 24, a njegovom protivkandidatu Rajku Bradaševiću iz Miloševca 11 delegata Skupštine modričkog saveza.

Za potpredsednika OFS Modriča imenovan je Asim Kumbarić iz Vukosavlja.

„Novim poverenjem i podrškom, meni je rečeno da sam dobro radio u minulih četiri godine. Drago mi je da moj trud iz prethodnog perioda nije bio uzaludan. Ima nekoliko aktivnosti koje će mi privući pažnju u narednom periodu. To su edukacije trenerskog i sudijskog kadra, jačanje ženskog fudbala, poboljšanje sportske infrastrukture. Međutim, najveći prioritet biće razvoj omladinskog fudbala. Svi moramo biti svesni da bez kadetskih i juniorskih selekcija, naši klubovi nemaju šta da traže. To je budućnost našeg najpopularnijeg sporta“, poručio je novi – stari predsednik OFS Modriča.

On se zahvalio na saradnji dosadašnjem potpredsedniku ove asocijacije.

Amir Hadžidedić je bio sjajan saradnik, a ne treba trošiti reči o njegovim ljudskim vrednostima. Istekao mu je mandat, nije ispoljio želju da ostane potpredsednik, poslovne aktivnosti mu uzimaju mnogo vremena i ja ga razumem. Iskreno verujem da će Asim Kumbarić biti njegov pravi i istinski naslednik“, kaže Miodrag Đurić.

Izabran je i Izvršni odbor OFS Modriča. Čine ga: Miodrag Đurić, Asim Kumbarić, Nikola Nikić, Mario Đuran, Nedo Janković, Zoran Vidović i Pero Filipović.

U susret izbornoj, održana je i izveštajna sednica Skupštine OFS Modriča.

Autor: Slađan JEREMIĆ

MIODRAG DJURIC I ASIM KUMBARIC

MIODRAG ĐURIC I ASIM KUMBARIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...